Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije na preporuke MMF-a
Povratak na članak

Znanja imamo, političke volje ne

Uvođenje eura pada ili prolazi na realizaciji onoga što je MMF preporučio, većina toga financijski ima golemu težinu

Komentari 8

DU
Deleted user
21:21 29.10.2017.

krvotok hrvatskog gospodarstva tj. financijski sektor je u rukama stranih mocnika i to je glavna kocnica razvoja hrvatske npr.cesi ili slovenci reprogramiraju svoje dugove po kamatnoj stopi od 1,5 % a mi po stopi od 4% i vise i kakoako cemo se razvijati tesko ili nikako dirigiraju s nama kao s djecom u vrticu to nam je sudbina to je iseljavanje hrvata

VL
VI
VisAVis2
22:30 29.10.2017.

Ukradeni kapital - spašeni novac! Hvala, skidam kapu svakom onom koji je napunio svoj, a ne državni džep! Porez na nekretnine, samo da se sirotinja prisili da didovinu proda strancima! Smanjenje administracije je jedina prava mjera! Van sa uhljebima, rasformirat administracihe gradova, županija i ministarstava! Rasformirat naslijeđeni "administrativni socijalizam", onemogućit da cvjećari direktuju poduzećima koja se mogu baviti i svemirskim letovima, podsticat školovanu mladost, a ne probisvjete i pučkoškolce (ovi potonji će jedini ostat u državi, jer vani takve nitko ne treba ...!)!

VL
LU
Lujo123
21:33 29.10.2017.

Nabijem sve te "stručnjake"na onu stvar. O svemu laprdaju, samo ne o pokradenih najmanje 10 državnih proračuna poslije osamostaljenja. Šute i o 100 posto korumpiranom sudstvu. Talambasaju o svemu samo ne o suštini problema. Pa ni Kinezi nebi mogli proizvesti toliko koliko naši lopine u ortakluki sa korumpiranim sucima mogu pokrasti! Bože pomozi! '

VL
MA
Malenkost
12:51 30.10.2017.

Euro u HR!? to je ubrazna Agonija Drzave. Mito, Korupcija, Uhljebljavanje, Nepotizam, Mafijsatvo, Umrezenost Trgovaca, Lopova s politikom i sudstvom, ... . Kofere u ruku i van te lopovske drzave, cim prije to bolje. MMF je jako uspijesan s Grckom, Bugarskon, Rumunjskon,... . U svim tim balkanskim drzavama isto, zivi 10 % umrezenih u gore navedenim krugovima i mrezama mafijasa i Lopuza a ostatak perzivljava. Napusti Balkan, li ostani njihov rob.

VL
NE
Netko92
08:03 30.10.2017.

Kuna ce oslabit prije uvodjenja eura, tako da svi lijepo izgubimo

VL
MA
marsovac
22:00 29.10.2017.

alllo!!!!!....ostavimo se Eura,........to nije za nas,.... nas radni moral,... .....produktivnost,.................. izbjegavanje placanja racuna i poreza,.........a a jos gore ovih prosikanih politicara i jos gorih uhljeba.

VL
NO
nogogaz
21:25 29.10.2017.

Euro pada na schengen granici balkana. Na sricu. Euro u rukama balkanskih politika prava je atomska bomba. Grcka i u najvecoj krizi imala i još ima viša socialna primanja, plate, mirovine...nama nedostižno. naš ivek sa našom politikom samo je mala bombica... Razumit cete ako nam uturaju euro...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.