Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLEG BUTKOVIĆ:
Povratak na članak

'Zna li ministar Hajdaš Dončić kuda prolazi nizinska pruga? Mislim da ne zna'

Za informacije da je dio predsjedništva HDZ-a na jučerašnjoj sjednici kritizirao predsjedničku kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović, Butković je rekao da su to zločeste špekulacije

Komentari 3

DU
Deleted user
14:02 22.10.2014.

Slažem se. Ta logika uzimanja sve nepovoljnijih kredita da se vrate stari, ista je kao kada padneš u šake kamataru - sve se više zadužuješ da bi uspio platiti kamate, a glavnicu ne uspijevaš ni u ludilu otplaćivati. Takve jee kredite i Bandić uzimao - kao jedini član i predsjednik Skupštine 'oldinga - na imovinu podružnica, ali kredit je uzeo 0olding, trošio Bandić i Skupština, ali rate vraćaju podružnice !? Vauuu, koja uspješna monetarna politika Bandića, a takvu primjenjuju i u Vladi

VL
MA
majusko
20:38 22.10.2014.

A da li ti branitelji autoceste pristaju da svi dobiju otkaz bez otpremnina da dodatno ne opterecujemo nase ceste. Te da se uvedu vinjete pa da se lijepo za razuman novac vozimo po autocestama. Ako se bore za interes drzave vjerujem da ce bezuvijetno pristati na to. Predlazem i ministru da im to predlozi. A ovaj Kremenadlic neka suti.

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
10:19 27.12.2015.

Nizinska pruga ne, nizinska pruga, da! U današnjem tiskanom izdanju JL-a (27.12.2015.) nizinska pruga Rijeka Botovo postaje jedan od triju prioriteta Oreškovićeve Vlade, naravno, ako on uspije dobiti investituru. Pri tome se ističe i pomoć IFO-a HDZ-u u definiranju prioritetnih projekta u Hrvatskoj. No, osobno ne vjerujem, da je IFO taj projekt predložio, jer nizinska pruga Rijeka -Botovo, a pogotovo, ako bi se gradila i pruga Zagreb-Beč kroz Međimurje i Prekmurje uz granicu Austrije i Mađarske. znači prestanak monopola njemačke luke Hamburg za EU. Upravo zbog toga je gđa Merkel prisilila dra Sanadera da "otjera" kineskog predsjednika zajedno s njegovom svitom od 160 ljudi koji je upravo zbog Rijeke i nizinske pruge i došao pregovarati. Iako je dr Sanader udovoljio zahtjevu gđe Merkel, izgubio je njenu naklonost i poslije (nezakonitog) otkrivanja njegovih marifetluka u Liechtesteinu, on je morao otići s vlasti. Dakle, ja ovdje vidim interes SAD s Kanadom, da preko Izraela (TEVA) uzdrmaju taj monopol, kako bi EU prisilili na reforme koje bi EU konačno odvele u SED (Sjedinjene Europske Države). Hrvatska, ako to tako krene te se i ostvari, mogla od toga imati nemale koristi. No, pustimo nepoznate aktere ove postizborne sapunice da pokažu što mogu ili ne mogu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.