Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok svih šokova

Zmija muškarca ugrizla za penis dok je vršio nuždu

Zmija
Patrik Macek/PIXSELL
13.07.2013.
u 14:25

Nepoznati tridesetogodišnjak oporavlja se u bolnici nakon što ga je u petak na WC-u zmija ugrizla za penis.

Nepoznati tridesetogodišnjak oporavlja se u bolnici u Haifi. Siroti muškarac doživio je neviđen šok nakon što ga je u petak na WC-u zmija ugrizla za penis, objavila je izraelska televizijska postala Channel 10.

Nalazi krvi pokazali su da zmija nije otrovnica pa doktori vjeruju da neće imati komplikacije pri oporavku te da će muškarca ubrzo otpustiti iz bolnice. Nesretnik navodno nije vidio zmiju sklupčanu u školjci te ju je primijetio prekasno, kada je već provirila glavom i napala njegov penis.

>>Zmija joj se uvukla u cipelu i ugrizla je!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije