Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mara Tomašević
Povratak na članak

'Zlostavljanje traje već dvije godine, htjela sam se rastati'

Mara Tomašević izjavila je da nije bila riječ samo o guranju, nego i o davljenju i šamaranju, i to ne prvi put, ali sud nije izrekao županu mjeru udaljavanja od kuće

Komentari 84

DU
Deleted user
20:12 04.10.2017.

Ovo ima samo u Hrvatskoj isti oni koji su zataskavali Lalovca evo iz minute napadaju mu prijatelja iz Pozege.... kako se gadovi gledaju u ogledalo. Sotona je uz vas sretan

VL
DR
droza
20:50 04.10.2017.

Čitam pojedine komentare, i nevjerujem. Ovaj postupak Alojza Tomaševićanzaslužuje samo i isključivo osudu i ništa više. Međutim, medijska pozornost koja se pridaje ovome slučaju, 10 je puta veća od one, bivšeg Ministra financija, Lalovca. Potsjetit ću da je u njegovu slučaju postojala i audio snimka, njegova divljanja. Unatoč tomu, gospon Cvitan i DORH, prijavu protiv Lalovca, odbacili su, a da pritom nije optužena Lalovčeva supruga za npr.lažno prijavljivanje. Stoga je potuno jasno, koliko je DORH "nepristran", u svome postupanju.

VL
BO
bojuki1
20:41 04.10.2017.

Vidim da sve živo secirate u ovom slučaju, pa dajte nam i statuse Pernara i SDP-ovke Starešinić o ovom slučaju, baš su zanimljivi. Licemjerni mediji. Novinari trče za gospođom i sve u ovom slučaju "seciraju", a kad se supruga odod SDP-ovca Lalovca obraćala medijima, većina medija je ignorirala slučaj. Lalovac je zbog iste optužbe doživio opću zaštitu cjelokupnih medija,svoje stranke, Dorha,udruga za zastitu žena,itd... umalo pa mu ženu(poput Pukanićeve) nisu proglasili bolesnom lažljivicom i poslali na psihijatriju. Izgleda da nasilnik nije nasilnik bez obzira sto tuče ženu ako je iz 'prave' stranke,da žena nije žena koju se ne smije tuči ako ju tuče 'muškarac' iz 'prave' stranke, da pravobraniteljica i udruge za zaštitu žena,MUP i Dorh,mediji, itd,ne reagiraju ako je nasilnik 'dobar drug'. Sve je naopako i izokrenuto, pravda je selektivna, a moral je najdeficitarnija osobina u onih koji bi morali biti najuzorniji i najmoralniji u našem društvu.

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
20:04 04.10.2017.

Bjezi ona od novinara koji su ju vise zlostavljali ovih 24 sata od bilo koga drugoga..

VL
DU
Deleted user
20:21 04.10.2017.

Neka netko napravi analizu i usporedbu broja smrtnih slučajeva kod žena i muškaraca usljed srčanog udara ili disekcije aorte. Siguran sam da deset puta više muškaraca umre zbog psihičkog i financijskog (peglanja kartica) zlostavljanja od strane žena nego žena zbogog fizičkog zlostavljanja od strane muškaraca.

VL
DU
Deleted user
20:15 04.10.2017.

aha..i onda se cudite..kad netko nekoga ubije..pa kako i nebi kad cita sva ta sranja..

VL
GU
Gustirna
21:18 04.10.2017.

Ovaj tomasevic bio od jugokomunistickih medija i njihovog dorha dobio dozivotnu da mu je slucajno supruga srpkinja...kod cetnika lalovca je bila olakotna okolnost da je cipelario hrvaticu i to bolesnu....zato ga je jugo dorh i oslobodio...bez suda...

VL
DU
Deleted user
20:14 04.10.2017.

znam..zivot nije lagan..pogotovo vama..mora se ispuniti prostor..oce li svi iz redakcije..morati nesto napisati ili sta..jebiga..mora se zivit..ali dosadni ste..skratite.

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
00:08 05.10.2017.

Toliko je bila istraumatizirana i pretučena daje večeras otišla sa svojom školom na izlet u Italiju ???!!!!

VL
GU
Gustirna
21:13 04.10.2017.

A i supruga tvoga jugofasi milojice je bila ponekad u modricama i nisi je pitao otkud te modrice...

VL
DO
domxerex
22:00 04.10.2017.

Rodom sam iz Požege i najbolja fora što se priča je ta da je ta ljubavnica iz SDP-a. Hoće to tako uvijek je ljepše u komšijinom dvorištu!

VL
Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
21:00 04.10.2017.

Mara uzela pravog hrvata i kao sastavni dio domoljubnog paketa dobila prave batine, prave probleme i pravu sramotu.

VL
GU
Gustirna
21:11 04.10.2017.

Jugomediji koji ni slova nisu potrosili na svom cetnickom nasilniku lalovcu sada ce danima vrsiti udbasku propagandu....nad onim koji ih je porazio u domovinskom ratu...

VL
DD
ddh
16:25 05.10.2017.

Ljevicari i cijela oporba, a pogotovo komunisticki mediji su ne samo podivljali,nego su i pritom sa njihovom hajkom na tog Tomasevica van svake, pa cak i komunisticke zlobe i gluposti. Nitko nezna tocno, sto se u toj familiji dogadjalo, postoji jedna krivicna prijava koju policija po sluzbenok obavezi istrazuje, a Tomasevic je vec osudjen i osuda je skoro izvrsena. Ako se dokaze, da je nasilje u obitelji postojalo anda ga treba sankcionirati, a ne provoditi linc prije zavrsetka istrage, Mediji se postavljalu kao moralna vertikala, pa cak i vodoravne noviinarke koje su posebno na HRT-u posao dobile preko kreveta. Ljevicari se postavljaju, kao da nigdje kod njih nema obiteljskog nasilja, pa se pojavljuju „moralne velicine“ poput kradljivca styropora u Bauhausu, Panenica i galame podle i podmukle nebuloze. Postoje jedino optuzbe jedne ljubomorne zene, kojoj su cak i po njezinom kazivanju i njezina djeca okrenula ledja. To ne znaci, da je muz mozda nije i tukao, ali prije nek se nekoga pribije na kriz, treba to barem donekle dokazati. A u Hrvatskoj ima tog nasilja muzeva prema zenama kao i nesto manje zena prema muzevima koliko god tko hoce. I nije poanta, da su ljevicari i komunisticki mediji ustali protiv tog nasilja, koje je usput receno najvise prosutno upravo u tim ljevicarskom krugovima, nego je to pokusaj, da se ne jednog Tomasevica kao covjeka, nego samo Tomasevica kao clana HDZ-a unisti i da se nasteti Vladi i Premijeru. I glavnu ulogu igraju u tome opet mediji koji pod

VL
Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
22:32 04.10.2017.

Mara bi morala izbrati Slovenca. Namesto batin bi dobila rože namesto na Balkanu pa bi živela v razviti Europi.

VL
DU
Deleted user
21:26 04.10.2017.

Za svaku je osudu ovaj čin obiteljskog nasilja gospodina iz Požege. Osobno bih bio zadovoljan da su se osuđivala i brojna druga nasilja! No u osudi nasilja su pojedinci dosta selektivni. Pa nedavno nasilje jedne države, jednog naroda nad drugim u našoj državi se proziva građanskim ratom, a ne agresija jednog naroda (Srbi) nad drugim narodom (Hrvati) !?! To je isto kao da sada ovo obiteljsko nasilje muškarca nad ženom nazovemo “bračne trzavice”, “bračne svagdje” Itd Itd...Sramota!

VL
CO
coolman
10:58 05.10.2017.

Ovoj ženi treba policijska zaštita. Moguće da joj je ugrožen i život

VL
Avatar mama mia
mama mia
04:53 05.10.2017.

Djeca se uplašiše ako im Čaća ode s položaja mogli bi postati lidlići

VL
Avatar patkovic
patkovic
18:15 05.10.2017.

trebala je reć da su upali maskirani napadači ko kod Sabe

VL
HH
hrvoje.horvatinic
21:34 04.10.2017.

Bome žena nije ishitrena, razmišljala je o rastavi, da ne bi slučajno donjela ishitrenu odluku.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.