Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

Zločin u Zemunu: Sin zakopao oca u dvorištu obiteljske kuće?

U prostorije MUP-a Kantona Sarajevo priveden je direktor Federalne uprave policije Vahidin Munjic
Armin Durgut/PIXSELL
28.05.2024.
u 15:58

Dijelovi ljudskog skeleta pronađeni su na metar dubine i to dok su radnici kopali temelj za kuću.

Srpski mediji prenijeli su danas informaciju o stravičnom zločinu koji se prije osam godina dogodio u Zemunu. Kako navode danas je u Zemunu, i to u dvorištu obiteljske kuće pronašli ljudsku lubanju i dijelove skeleta. Sumnja se kako se radi o muškarcu B.D. (79) koji je nestao prije osam godina.

Dijelovi ljudskog skeleta pronađeni su na metar dubine i to dok su radnici kopali temelj za kuću. Policija je ubrzo izašla na mjesto događaja gdje je obavljen očevid, a po završetku su policajci, kako prenose mediji, u vrećicama odnijeli pronađene ostatke.

Prema neslužbenim informacijama u dvorištu obiteljske kuće je sin zakopa svoga oca prije više godina. Za sada ne zna koji je motiv ovoga zločina. 

Mediji prenose i kako je danas D.D. koji je pokopao svoga oca, pristupio danas u tužiteljstvo u Beogradu, bez prethodnog poziva, i to u pratnji dva odvjetnika te je prijavio kako je 2016. godine sam sahranio svoga oca u dvorištu obiteljske kuće. Tvrdi i kako mu je otac umro prirodnom smrću ali da nikome nije prijavio njegovu smrt.

-D. D. je naveo i da je zbog te činjenice, da nikome nije prijavio smrt oca, bio u mogućnosti da sve vrijeme podiže mirovinu oca, za koje podizanje je imao ovlaštenje od ranije – priopćeno je tužiteljstva.

Navode i kako je okrivljeni saslušan od strane dežurnog javnog tužitelja zbog kaznenog djela prijevara i da je u potpunosti priznao izvršenje kaznenog djela. Najavljuju i kako će poduzeti sve mjere iz svoje nadležnosti s ciljem prikupljanja dokaza o postojanju kaznenog djela.

Autom se zabio u tramvaj, na sreću nema ozlijeđenih

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar rubinet
rubinet
18:34 28.05.2024.

Obiteljske su vrijednost takoreći nestale.(Otkad smo se povukli otamo,.)

JA
JapaRuda
16:52 28.05.2024.

Ziher se vodi kao žrtva Jasenovca

PR
prajdali100
16:46 28.05.2024.

Znači sve je ostalo u krugu obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije