Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HASANBEGOVIĆ UOČI SASTANKA S PLENKOVIĆEM
Povratak na članak

Ili ministar kulture ili samo zastupnik, Hasanbegović neće prihvatiti nijednu drugu funkciju

Plenković planira da se sredinom listopada u jednom danu konstituira novi saziv Sabora, izglasaju dogovoreni zakoni i nova Vlada

Komentari 95

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
22:46 20.09.2016.

Podrška Zlatku Hasanbegoviću na svemu što je radio zadnjih godinu dana

VL
Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
22:53 20.09.2016.

Plenkovič mora pokazati snagu i ostaviti najboljeg ministra iz zadnje Vlade ali i najboljeg ministra u ovome stoljeću. Mora otrpiti pritiske, ako ne može ovaj kako će otrpiti druge pritiske za Hrvatsku.

VL
BR
Brontops
22:50 20.09.2016.

Dosadili ste s tim vasim novinarskim "rekla kazala" potpaljivanjima vatre. Pozovite vec jednom vatrogasce da vas ugase.

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
23:01 20.09.2016.

Puna podrška Gospodine Hasanbegović

VL
Avatar arhaika
arhaika
22:56 20.09.2016.

podrska najboljem ministru ikad.

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
00:01 21.09.2016.

U Hrvatskoj se do pojave Hasanbegovića nije pojavio političar sa artikularnijim političkim stavovima u odnosu na komunizam, Hrvatsku državu i njen Domovinski rat. U njegovim istupima nema politikanstva i udvaranja. Ovako uz ostale hadezeovce i Plenković bi mogao naučiti stvarii nazivati pravim imenom. Bez Hasanbegovića buduća Vlada neće imati smisla, jer bi to značilo da su političari koji se kriju iza lažnog antifašizma i dalje na vlasti, a HDZ izdao svoje principe. Na Hasanbegoviću će se pokazati da li je Plenković protagonist piramide ili Hrvatskih nacionalnih interesa. Kako će Plenković postupiti, imat će sigurno velikog utjecaja i na njegovu političku karijeru. Uzmi ili mostavi!

VL
Avatar 123456
123456
22:52 20.09.2016.

Ili ministar kulture ili samo zastupnik, Hasanbegović neće prihvatiti nijednu drugu funkciju ----------------------------------------------------------------------- Bravo gospodine doktore Hasanbegoviću! Ako će se Plenković uvlačiti pupavcu pozadi tada ćemo opet imati srpsku vladu u RH! Pa dokle?! Pupavca treba tretirati kao špijuna i i točka! Biti će ovo prvi i najvažniji test za Plenkovića - hoće li uvažiti izbor Hrvatskog naroda ili će za pupavćevo suho zlato prodati Hrvatski narod. Dokle ta trgovina pojedinaca sa srbima?!

VL
AD
adl.dloncar
23:03 20.09.2016.

Hasanbegović ne mora biti ministar, ali prtihvatiti Pupovčeve ucjena to je ravno izdaji, jer svima je jasno čiji je pupi igrač i čije interese zastupa.

VL
MI
Miro
23:41 20.09.2016.

Plenković mora znati da uloga Hasanbegovića je višestruko značajna . s jedne strane kao dobar organizator i regulator funkcioniranja hrvatske kulture , jednako tako kao Hrvat muslimanske vjeroipovjesti i prema tome most do bosanskih muslimana. jedan od razlog Popovcevog zahtjevaa leži u činjenici da se mijenja i popravlja odnos prema islamu , koji je za Srbe teško ili nikako prihvatljiv. osim toga Hasanbegović je od mladih dana pokazao brigu za hrvatsku i veo a je uspješan čak i kao tehnički ministar kulture. Plenković se je teško zaletio izjavom o progonu ekstremista iz HDZ. Tomu se je otvoreno s pravom suprotstavio Hasanbegović izjavom da u HDZ nema ekstremista . ovo je nešto blaža izjava od one Ive Josipovica u tzv. ustaško zmiji . Što mu je trebala takva izjava ??? Želi se predstaviti kao budući čistač u HDZ kao Beljak u HSP?

VL
Avatar dobry
dobry
23:09 20.09.2016.

Za gospodina Plenkovića bitnije je da Pupovac i Bandićevci ne budu relevantan čimbenik u Saboru ili Vladi, ali ako postavi Pupovca na bilo kakvu funkciju i pri tom izbjegne imenovati g. Hasanbegovića ministrom kulture, gubi lokalne izbore i bit će to ujedno i početak kraja njegove političke karijere.

VL
SO
sohnahoakasaa
00:01 21.09.2016.

Ako Plenković misli da je prevario birače i nisu shvatili zakaj je na listu stavio one koj enije htio kraj sebe u Vladi - vara se. Sve smo shvatili i glasali preferencijalno tako da je HDZ dobio izbore. Da su mu svi vjerovali dobio bi sve mandate i ne bi trebao s nikim koalirati i pregovarati. Ako ne ostavi dr. Zlatana Hasanbegovića na mjestu ministra kulture, najpopularnijeg ministra, ministra koji je izvrsno radio svoj posao i to mjesto zaslužuje svakom svojom mišlju, riječju i dijelom - 'platiti'će to na svakji način. Bez obzira što su Plenkiju i Stieru bile bvažnije EU karijere i to su pokazali, postoje i oni koji su stvarali, radili i doprinosili bez obzira na svoju dab za svoj Dom i Domovinu u Hrvatskoj. Od rođenja pa do sadašnje dobi. Bez straha i kompromisa. I zato pričati može naučiti svatko, učiti se komunikologiji doma i na semestrima ali dušu i tijelo može oblikovati samo majčino mlijeko, odgoj i odrastanje u obitelji i okruženju koje zna što je pripadnost i sve već stoljećima potvrđene životgne vrijednosti. Pazite vi pametni - nemojte se zaigravati previše.

VL
KA
Katusa
22:59 20.09.2016.

Tako treba! ILI MINISTAR ILI SAMO ZASTUPNIK

VL
DU
Deleted user
07:30 21.09.2016.

Hasanbegovic je nesto najbolje sto nam se dogodilo od smrti Dr.Franje Tudmana. Zar i to treba srusiti? pa kakvi smo mi to ljudi.

VL
Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
07:34 21.09.2016.

Problem oko Hasanbegovića ne postoji, ali ga mediji uporno pokušavaju stvoriti jer im smeta netko tko govori istinu, naziva stvari pravim imenom i radi stvarajući red gdje je već godinama nered - uključujući i medije. Tko je to Milorad Pupovac i čime je zadužio Hrvatsku da bi njegova želja ili uvjet bili važniji od volje građana? Znači, imamo na jednoj strani nekoliko građana koji ne žele Hasanbegovića na mjestu ministra i tisućama drugih koji žele... Ne znam gdje je problem.

VL
Avatar future Gohan
future Gohan
23:35 20.09.2016.

Nisam HDZovac niti pod razno, no ako on bude se držao svoje riječi, ima moju podršku, tko zna, za koju godinu, možda i prije preuzme HDZ... Zna Se kako ovi brzo se riješe vrlog vođu ako im ne da Vast.

VL
DU
Deleted user
08:04 21.09.2016.

Zlatku Hasanbegoviću ne pakirati a ponajmanje to raditi pod pritiskom ucjena čovjeka koji svoje mišljenje traži i dobiva od Vučića i Nikolića! Nisam siguran da li Plenković shvaća bi to popuštanje početnicima bio kraj HDZ-a!

VL
DU
Deleted user
01:28 21.09.2016.

HDZ će na primjeru Hasanbegovića koji je prelio mandat u 2.izbornoj pokazati koliko je "vjerodostojan". Naprijed,ministre! Uz vas smo!

VL
IB
ivica.barac.62
04:54 21.09.2016.

Gospodin Hasanbegovic ne odstupajte ni milimetra, vi ste naj zdraviji dio Hrvatske politike.Sto se neprijatelja tiče neka izvole gledati sudjenje u Splitu njihovom heroju.

VL
Avatar imotska115
imotska115
01:26 21.09.2016.

Ako Plenkovicu vrijedi vise Pupovac sa 100 glasova nego Zlatko sa 15000 onda stvarno nesto fali Plenkovicu

VL
SP
Spezispezi
06:08 21.09.2016.

Sad je sudbinsko pitanje za HDZ hoće li Pupavac ili Hasanb u Vladu. Uskoro idu lokalni izbori pa stiže brza naplata za lošu kartu...hehe.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.