Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza stručnjaka
Povratak na članak

Zlatko Dalić pokazao je osobine najvećih lidera

Je li riječ o novom tipu lidera, s karakteristikama koje bi naciju konačno mogle odlijepiti od svakodnevnog pesimizma i povući naprijed?

Komentari 11

Avatar Falseflag
Falseflag
15:57 19.07.2018.

Da rezultat je uzrok iako je bio splet sućaja i okolnosti penala - u protivnom već bi bio otjeran kao što će i biti kada se razgrne nacionalistički obrazac gena kamenih...

VL
SS
S.Savić
14:36 19.07.2018.

„Tko želi biti prvi, neka bude od svih posljednji i svima služi“ - na žalost naši političari služe samo sebi

VL
DU
Deleted user
13:48 19.07.2018.

Jedan od nas! Kako glupa uzrečica. Promjene su moguće samo ako se svi na bolje promjenimo! Da se obrazujemo, da radimo, brinemo o okolišu. Dalić nije jedan od nas on je bolji od nas!

VL
US
usquebaugh
14:25 19.07.2018.

didije dešam to je trenerčina a ne ovaj diletant precenjeni. niko nije ni čuo za njega do ovoga svetskog prvenstva.

VL
DU
Duslikr
10:43 20.07.2018.

Hrvatska reprezentacija nije firma. Dalic: "Hrvatska iznad svega!". U firmi je motiv zarada, ovako se za novce nemoze trcati ni igrati. Koliko su puta decki pjevali Moju domovinu. Dugo nismo vidjeli toliko hrvatskih zastava! Dalic, covjek trn u oku mnogima zbog silnih vrlina. HVALA OD SRCA! ZIVILA HRVATSKA!

VL
Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
13:46 19.07.2018.

Zlatko Dalić pokazao je osobine najvećih lidera jer je skromno stigao iz Bosne i vodio svoje rođake i braču po krvi, jeziku i kulturi do poraza u finalu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.