Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILJENIK NACIJE
Povratak na članak

Zlatko Dalić: čovjek iskrene vjere, samozatajan i ponizan

On je i samozatajan i ponizan, nije manifestativni vjernik i galamdžija koji će krunicu objesiti o retrovizor auta kao puki ukras ili amajliju. Krunica je vidljiva poveznica i hrvatskog finala u Moskvi i finala u Domovinskom ratu i to je teško ne vidjeti u ovome trenutku.

Komentari 42

ST
stefj
16:22 14.07.2018.

Uh, mislim da će sada Dalić postati crvena krpa za SDP, SDSS i slične. A tek za istočne susjede i njihove pulene ovdje... Vjernik, a postigao najveći uspjeh Hrvatske u sportu, a za promociju Hrvatske napravio čudo... Isto tako, mogu si misliti koliko se Lalić i vodstvo Hajduka žderu radi ovoga, najradije bi iskočili iz vlastite kože. Još ako postanemo svjetski prvaci...

VL
NA
narcis660
16:09 14.07.2018.

Skromnost je vrlina svaka čast kapa do poda izborniče....u nove pobjedi...puno sreće tebi i dečkima🇭🇷🇭🇷🇭🇷

VL
DU
Deleted user
16:21 14.07.2018.

Hvala Bogu za naš narod i Hrvatsku domovinu i nase ratnike.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
16:26 14.07.2018.

E moj Daliću, ti si sve ono dobro šta oni nisu niti će ikad biti, zlotvori sad šute ali za jedno pola godine razapet će te skojevske jude vjeruj mi, nikad ti ovaj uspjeh oprostit neće, kako tebi tako igračima, pa zar Modrić i Lovren nisu očit primjer njihove prljave rabote.

VL
DO
dom7
16:14 14.07.2018.

Inati se DOMOVINO!!!!

VL
DU
Deleted user
16:58 14.07.2018.

Politicari koji danas neiskreno oblace hrvatske dresove samo zbog svoje promocije brzo ce ga razapeti kao Mamica,Modrica i Lovrena.

VL
PU
Pukovnik
16:32 14.07.2018.

Napokon primjer za naše mlade. A ne lopovi, budale i neznalice. Sa starim hrvatskim vrlinama postigao je globalni uspjeh. Vrijeme je za renesansu istih.

VL
DU
Deleted user
17:02 14.07.2018.

Kad se ugase svjetla Svjetskog prvenstva u Moskvi opet cemo mi postati marginalna skupina zajedno s Dalicem i repkom. Zao mi je da medu pjevacima za docek nema Thompsona cije pjesme nasi reprezentativci najvise pjevuse. To sve govori.

VL
KO
koraknaprijed
16:53 14.07.2018.

Pravi Hrvat vjernik koji može biti uzor većini nas.

VL
DD
dobar.d
16:01 14.07.2018.

U videu "Why people all over the world celebrate England's defeat by Croatia" Zlatko Dalić opisan kao hrvatski William Wallace...

VL
VA
vadis1
02:00 15.07.2018.

Vjera je privatna stvar svakog covjeka.

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
16:06 14.07.2018.

Heceg-Bosno srce ponosno i Varaždinec Domovine sin, to je Dalić, rođeni pobjednik i uspješni Hrvat koji ujedinjuje hrvatski nacionalni korpus što mnogima na jugo-šovinističkoj ljevici diže tlak.

VL
DU
Deleted user
16:54 14.07.2018.

Zlatko potice iz obitelji koja je uvijek sanjala i zelila Hrvatsku drzavu a to sve govori o njemu.

VL
OK
okolo
17:24 14.07.2018.

oduvijek je hrvat, štovao boga svog i blaženu djevicu mariju

VL
CI
cinbenik
17:47 14.07.2018.

Kada je tako,zasto ga lazni domojubi prije,neuvukose na isti nacin u reprezentaciju,kako bi pogodovali trecerazrednom treneru i igracu...Mogli smo vec jdnom ili dva puta,biti svjetski prvaci ,a sada i treci puta...Isticanje krunice i laznog domoljublja ,je i donijelo mrznju i podjele i raseljavanju Hrvatica i Hrvata...Nedaj boze da nas sada netko napadne,nebi bilo jedinstva,kao u SRH ostavstini,a Dalic bi joope uz domojublje i boga ,izbjegao rat,a sada ,eto on igra za brnitelje i DR,koje mu nadoknadjuje strucnost...Mislim da ima jednakopravnosti,nikada on nebi ni bio trener RH.mozda pomocni ,preko zemljaka,a i to bi bilo upitno....Postavlja se pitanje ,i gdje stasase ovakvi domoljubi, a svi rodjeni u totalitarnom komunizmu,i odakle toliki u HDZe regiji,a svi bili ugnjetavni od komunista i Srba ....Bilo kako bilo,Dalic ce ostati kamen spoticanja,podjela,mrznje i raseljavanja Hrvata,jer je ocito uz lazno domojublje,a na njemu je i dosao.....

VL
ZN
Znakovljenagrbu
18:15 14.07.2018.

Gospon Pavičić; Suflirate kao da su. tzv. poznate (javne) osobe, koje su se obratile - "galamdžije i manifestativni vjernici", ha? Svatko vjeru doživljava na svoj način: Izvrstan Božji čovjek, Zlatko, ima maleni Tau oko vrata, i krunicu u džepu, Simona,, Hržica, Stoka (ajme, ovog se nadimka mora rješiti) i sl. imaju, pak, potrebu javno svjedočiti jer - Isus je živ, i ne žele šutjeti o Njemu, znajući da su nekome, idoli/uzori. Vi, gospon Darko, zajedno s vašom ženom, kada ste na "zadnjoj srijedi" u Sigetu, imate, npr., potrebu pjevati/slaviti Gospodina, i Misu, točno pored glazbenika?! Čemu, ako postoje klupe u koje se mi, obični vjernici/smrtnici/puk, guramo i tišćemo; ljeti nam bude vruće, zimi također :)) Dakle; svatko ima svoj put i način. Znate što? Simona je, po meni, prestigla u vjeri one koji su "od rođenja prvi do oltara"! Premda je ne poznam osobno, doista, meni se čini autentičnom, i neovisno što ima problem s vokabularom (Slovenka je rođenjem), u tako suženi dijapazon hrvatskog jezika/pravopisa, toliko ima Božje prisutnosti, poniznosti, mira i radosti. Nasuprot; gdjica Badrić, i sestre Husar, totalno su neautentične (da sam nevjernica, ne bih im ni sekunde povjerovala u to što čine): zadržavaju svoje prezime namjesto muževo (znamo kako to katolička Crkva tumači), hodaju polugole, a onda na nekom festivalu duh. glazbe - udri na sebe 28 krunica, isto toliko narukvica svetaca. Svakako, svim pobrojanim (i sebi, također) želim da se Bog Izraelov proslavi po nama. Hvala.

VL
SA
sani1
17:20 14.07.2018.

I kakve sad ima veze vjera sa svim ovim u Rusiji? Dečki su talentirani, naporno rade i vjeruju u sebe. Prestanite više gluparati na ovu temu

VL
LU
lucio2
16:06 15.07.2018.

Dalić je primjer svojim ponašanjem, ne pripadnošću (ili ne) nekoj religiji. Hrvatska je jednako zemlja najzagriženijih ateista kao i najpobožnijih vjernika.

VL
LU
lucio2
15:45 15.07.2018.

Nikom to ne smeta, dok god svoje praznovjerje drži za sebe.

VL
CR
crodux
17:34 14.07.2018.

sutra ujutro sjedam u svoju Mećku uz zvuke Škore i Thopsona, lagano na Svetu Misu pomoliti se Bogu, nakon toga nosim cvijeće na grob Franje Tuđmana, poslije podne idem kod frenda koji je došao iz dijaspore gledat tekmu, bit ćee janjac cuga društvo i navijanje za Hrvatsku a u ponedjeljak doček! živjela Hrvatska!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.