Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet odgoda

Zlatko Čeljuska tvrdi da se liječi u Njemačkoj

zlatko čeljuska
Filip Brala/PIXSELL
12.03.2010.
u 19:09

Sud će prevesti dostavljeni liječnički nalaz na njemačkom jeziku kako bi se utvrdilo je li hospitaliziran ili je samo bio na jednokratnom pregledu.

ZADAR – Zlatko Čeljuska (54), suprug Tončice Čeljuske, voditeljice HTV-ova Dnevnika, ni danas se nije pojavio na sudu u Zadru, na kojem mu se sudi zbog krivotvorenja i prijevare.

Njegov odvjetnik Slaven Dmitrović dostavio je liječnički nalaz iz njemačke klinike bez obrazloženja pa će sud zatražiti prijevod kako bi se vidjelo je li bio na hospitalizaciji ili na jednokratnom pregledu.

Za Čeljuskom je raspisana tjeralica zbog izbjegavanja zatvora, a tereti ga se i da je 29. prosinca 2005. s krivotvorenom osobnom iskaznicom nabavio originalni zemljišnoknjižni izvadak tuđeg zemljišta od 255 metara četvornih, koje je prodao za 100 tisuća eura.

Komentara 3

DA
damirtankovic
22:15 12.03.2010.

Naše \"javne\" osobe, \"moralne uspravnice\" društva ! Bljak !

AK
akil
01:30 13.03.2010.

Mora da je to neka opasna veza,jer Tončica griješi skoro svaku drugu riječ u dnevnicima koje vodi,a muž se bavi svačim.Možda i tome dođe kraj,samo koliko dugo treba čekati?

MM
Mladen Miletić
02:06 13.03.2010.

Opet odgda svega i kod Glavaša zna se ali se čuti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije