Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA SUDSTVA
Povratak na članak

Zlata Đurđević o sukobu Plenkovića i Milanovića: Nije mi ugodno biti u ovome svemu

Izjave da je 'prodavačica boze' nije htjela komentirati te je kazala kako ju to ne zanima

Komentari 31

HU
Hubrvi
00:09 13.05.2021.

Predsjednik ili predsjednica vrhovnog suda Hrvatske ne moze biti netko tko bi bio Milanovicev ili Plenkovicev. Zato je dobro i ispravno da Premijer trazi, da se postuje zakonska procedura. A to znaci, da sudsko vijece raspisuje natjecaj, da sudsko vijece, a ne Milanovic ili Plenkovic vrednuju te prijave i da onda sudsko vijece predlaze Predsjedniku drzave jednog ili vise kandidata, izmedju kojih onda Predsjednik izabire jednog kojeg predlaze Saboru na potvrdjivanje. Sve ostalo su nebuloze preprodavaca usisavaca s Trnja.

VL
BR
Breoxs
02:06 13.05.2021.

Zlata Đurđević je imala i ima lijepi posao na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Onda je postala izbor predsjednika Milanovića, a ne sudačke struke ili Pravnog fakulteta, te su je provlačili kroz političku kaljužu. Brojali su joj krvna zrnca, istraživali tko je bio u srpsko-okupacijskoj vojsci, posala je prodavačica boze, diskreditirali su je kao pravnicu koja ne poštuje pravnu proceduru. Čak i da je izaberu, ne bi prošla sigurnosnu provjeru i našli bi joj da je prijetnja ustavnom poretku RH, izbacili bi na Jelačić plac 7-8 kg njezinog prljavog rublja.

VL
Avatar peacemaker
peacemaker
06:46 13.05.2021.

Čudno,nije se kandidirao Milanovićev kandidat Savo Štrbac.

VL
SE
senijor121
08:39 13.05.2021.

Ovu polovnjaču ni Kovačević ne bi unajmio u slovenskoj da dijeli da se ne baci. Takava karap kao i josipović i slični predaju novim generacijama pravnika. Što očekivati od našeg pravosuđa ?

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
05:28 13.05.2021.

Lex Perković.

VL
DU
Deleted user
05:48 13.05.2021.

Zašto se Zlata nije i prvi puta prijavila? Što se u međuvremenu dogodilo?

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
06:26 13.05.2021.

Ne postoji niti jedna osoba na svijetu koja je tako idealna da bi ju netko luđački, prostački i ne civilizirano forsirao kao što to Milanović bezumno čini sa ovom mustrom. To znači samo jedno - profesorica je rekvizit u rukamaa rastrojenog Milanovića na njegovom bezumnom osvetničkom pohodu protiv HDZ-a i Plenkovića. Šteta za profesoricu što to nije ranije shvatila pa sada htjela ne htjela zagađena je ponašanjem raspamećenog Zoke Milojka.

VL
CM
Crni_moj
06:23 13.05.2021.

Nejasno napisan zakon jednako korupcija. Ako imate zakon koji se može tumačiti na više načina onda je to lakrdija. Kao laik više ne znam je li se ona trebala kandidirati ili ne. I nije dotična ovdje žrtva već uživa u svemu ovom jer prije mjesec dana više od pola svijeta niti nije znalo da ta osoba postoji.

VL
AD
adminka
04:16 13.05.2021.

Sigurno da je žena kvalitetna, ali predsjednik je pogrešio u koracima i sada se to na njoj lomi.

VL
AD
admzaq
01:33 13.05.2021.

Eto problema. Plenky je navikao na huliganski način raspravljanja sa pajdašem Zokijem. Hardcore alpinizam ili po novonaše - tvrda kohabitacija.Sada treba upregnuti sve mozgove iz zločinačke od Šeksa do Kuščevića. Samo treba do jutra da se onaj prvi otrijezni, a potonji vodonoša donese vode. Ogromni problemi... Sve će to biti, vjerodostojno kako adeze kaže. Naime, oni vjerodostojno i lažu i kradu pa nikome ništa, niti itko odgovara.

VL
SJ
Sve je uzalud
06:27 13.05.2021.

....da li netko može osuditi govor mržnje dva nesretnika.....koji se od straha voze u blindiranim autima....

VL
IB
iva.begovic
08:12 13.05.2021.

Lijepo je i argumentirano otkrila da je naše pravosuđe dražava u državi, potpuno otklonjeno od utjecaja i kontrole građana. Nije stvar u sucima i pojedinačnim slučajevima, greška je sistemska i valjalo bi ju ispraviti. Prof. Đurđević je definitivno najbolji kandidat za predsjednika Vrhovnog suda. Nadam se da neće odustati niti ona niti predsjednik Milanović. To je prevažno za Hrvatsku, za našu pravnu sigurnost, za budućnost naše djece. Gđa Djurdjević je moj hero, a predsjedniku je sve oprošteno.

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
03:52 13.05.2021.

Meni je ona puno slatka.

VL
Avatar Trump
Trump
23:55 12.05.2021.

Eto, gospođa je rekla retardima iz HDZ-a, sa čime je ona prekršila, i koji zakon time što se nije prijavila na prvi natječaj...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.