Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako odlučiti
Povratak na članak

Životinje imaju i osjećaje i potrebe, kućnog ljubimca ne odabirite samo prema izgledu

Dobro donesena odluka znači da će vaš suživot s ljubimcem biti jednostavniji i kvalitetniji, ali i da će njegove potrebe biti zadovoljene

Komentari 6

DU
Deleted user
21:49 27.07.2018.

Nemojte pretjerivati. Životinje sigurno imaju potrebe ali nikako osjećaje. I naravno životinje su samo životinje i tu nema mjesta nikakvoj glorifikaciji. Ne možeš u nebesa dizati psa mačku ili pticu a u isto vrijemje za ručak pojesti finu teleću šniclu. Znači istu tu ili sličnu životinju koju je neko za tebe dan prije surovo ubio tranširao i onda je ti lijepo i u slast popapao.

VL
DU
Deleted user
18:34 30.07.2018.

Nikad necu shvacati zasto se ljudi koji ne vole zivotinje uvijek nadu shodni pametovati drugima, nitko vas ne tjera da imate ljubimca, ali druge ostavite na miru, niste nikakvo mjerilo nikome kako će živjeti. Živite i pustite živjeti, zašto jee to na Balkanu toliko teško i mora se naci uvijek neki kompleksas koji gura nos gdje mu nije mjesto, u tuđe živote, umjesto da radi na svome?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.