Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Živimo u EU gdje je Conchita Wurst popularnija od H. Van Rompuya

Kultura, zabava, sport i tradicija katkad povezuju Europljane mnogo više nego politika

Komentari 14

Avatar anticenzura
anticenzura
14:55 12.05.2014.

A slicnost sa Isusom ne mislim da je slucajna, kao sto ni slicnost EU Parlamenta s Babilonskom kulom nije slucajna. NWO radi punom parom.

VL
Avatar RoSSerb
RoSSerb
17:09 12.05.2014.

Putin priznao nove referndume .To je tema danas. Konchita je već prošlost. Večerni kao glasilo zapadnih gazda ne izveštava ..

VL
Avatar MK
MK
16:58 12.05.2014.

...sutra ce Tomislav Krasnec napisati, kako je u Hrvatskoj Ivo Josipovic jos uvijek popularniji od Conchite Wurst. ...ovo vec boli koliko je postalo bizarno i bedasto to novinarsko naklapanje.

VL
Avatar MK
MK
16:48 12.05.2014.

...a vidi ti Krasneca - a ja sam mislio da je to bio "song-contest" a ne "anketa-popularnosti"! ...ko zna - mozda bi i Lordiji g. 2006 bili popularniji od H. Van Rompuya da je g. 2006 vec obnasao tu funkciju! ...kako li samo dosad popularnost pobjednika Euro-Songa nikad nitko nije usporedivao sa ovimi ili onim - a cim je Gender-Ideologija u pitanju usporedbe od Zirinovskog do Van Rompuya ne staju. Je to jos normalno i racionalno?

VL
GO
govori
13:38 12.05.2014.

od ukupnog broja gledatelja koji gledaju Eurosong glasuje na telefonima jedno 2%. I to se onda prezentira kao "ljubav" Europljana za Conchitu Wurst i za "toleranciju". Kako plitka i prozirna propaganda. kao da se ne zna da su gayevi ionako najvatreniji ljubitelji Eurosonga i kao da je teško da organizirane skupine gayeva u većini država masovno glasaju za svoju "kobasicu". Isto kao što su udruženi fenovi teškometalnog roka, prije 8 godina glasali za finsku grupu Lordi.

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:59 12.05.2014.

Ovo je najbolji primjer koliko je EU "demokratska" tvorevina. Bradonja je "pobjedio" po naredbi kako bi se "pokazalo" Rusima kako se u EU naredjuje "tolerancija", sto samo pokazuje da jedna vrsta diktature kritizira drugu vrstu diktature (Rugao se lonac loncu a oba crna). Ta kompletna Eurovizija je postala jedna politicka sprdacina, medjutim to je samo lakmus papir stanja u Europskom drustvu, jer sjetimo se da je odgovor na "Europsku dekadenciju" i "financijski teror" koji su nametnuli svjetski financijski mesetari prije nesto manje od sto godina (a slicno je i danas) i doveo do reakcije ultrakonzervativnih desnicara u obliku fasizma u Italiji, nacizma u Njemackoj i boljsevizma u Rusiji. Mogla bi se povijest ponoviti ako se ovako nastavi na silu forsirati izmisljena "tolerancija" koje nema jer su desnicari itekako svaki dan sve jaci i jaci sirom Europe.

VL
GO
govori
13:33 12.05.2014.

Evo nam opet Krasneca, zaduženog za promidžbu za EUSSSR. Malo hvaljenja Conchite Wurst, kao simbola nove duhovne ideologije EUSSSR-a, malo navođenja lažnih podataka o navodno sjajnoj Grčkoj i ostalima kriznim državama koje se navodno sve sjajno oporavljaju od krize, svee milina i krasota. Nije slučajno da su vrhovnici EUSSSR-a u zapadnim medijima taman uoči izbora bacili u medije ove frizirane podatke o velikom uspjehu Grčke. U stvarnosti se Grčka nije pomakla smjesta i u stvari je već 5 godina bankrot, samo je drže kao samrtnog bolesnika na aparatima. Grčka je potpuno na okovima velikih banaka.

VL
OD
otac_domovine
12:52 12.05.2014.

Dajte koga više možete uvjeriti u svoje laži. Ova "osoba" nije popularnija ni od polarnog medvjeda u zagrebačkom ZOO vrtu, a "natjecanje" je toliko očito lažirano da ga ja već od kad je u HR navodno pobijedila "moja štikla" ne gledam. Ako mislite da ćete nam stalim prikazivanjem trasvestita smanjiti prag otlerancije na neukus - nećete! Samo ćete izazvati to da vas bojkotiramo.

VL
DR
dravskimornar
18:01 12.05.2014.

S obzirom kakvi su kriteriji na Euroviziji vjerujem da bi Let 3 sa ružama u guzici i recimo pjesmom Kurcem u čelo imali fantastične šanse za pobjedu.

VL
UN
unbekant
13:17 12.05.2014.

Koja sramota od ovog eurosonga,bolan je istina,da nam djeca polahko pocinju uciti da su njihovi ocevi i preci postali od "Omera i Homera",a ne od Adama i Eve,ni je ni cudno sto se svjet urusava,pa ovo je tragedija sto see desilo u Kopenhagenu,toliko bjedno,da je za ne povjerovati.

VL
KI
Kissinger
20:53 12.05.2014.

krasnec-takvi su kulturni europljani.rusi imaju VOJNU paradu za dan pobjede,a nama europa nametnula ONE parade.

VL
Avatar MK
MK
16:56 12.05.2014.

...meni su Lordiji g. 2006 bili jos ludi od ovoga Toma Neuwirtha - i sto sad?

VL
BP
bpz2013
13:03 12.05.2014.

Ovo baš nema smisla. Pjesma je dobra, ali što to znači? To nije takmičenje u izvrsnosti, nego u bedastoći! Što si kontraverzniji, luđi i izvan nekakvih normalnih, standardnih okvira onda i sigurno veću šansu imaš za pobjedu. Zaista Conchita je ta ili taj! Još izgleda ne zna je li ta ili taj jer da zna da je ta, obrijala bi bradu, itd., a izgleda da bude taj baš u haljini i 'cicama' ne ide… A ona izjava novinarima kako je „bila uvjerena da će svojim nastupom promijeniti mišljenja ljudi, makar njih nekoliko u Europi“, ne pije vodu! To je bedastoća! Svatko može za sebe reći da je Marsovac, ali tko će mu vjerovati? Conchita budi sretna da si pobijedila i obrij bradu i nemoj nastojati mijenjati tuđe mišljenje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.