Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vijećanje o ministru

Živi zid: Zašto se sad Orešković ne poziva na poslovanje svoje firme?

Ivan Sinčić
Nel Pavletić/Pixsell
28.01.2016.
u 11:07

"Čak i nakon što je Crnoja priznao sva nedjela, Orešković i dalje vijeća", kritizira Živi zid premijera Tihomira Oreškovića.

Živi zid je na Facebooku prokomentirao pregovore o smjeni ministra branitelja Mije Crnoje koji su se jučer satima održavali u zgradi Vlade i bili prekinuti kasno u noć, a odluka o ministru nije donesena.  

"Orešković nije sposoban donijeti odluku o smijeni kriminalnog ministra, a vodio bi državu? Čak i nakon što je Crnoja priznao sva nedjela, Orešković i dalje vijeća", kritizira Živi zid premijera Tihomira Oreškovića

"Zašto se sad ne poziva na poslovanje svoje firme? Da li bi tako postupio i da je riječ o djelatniku Teve", pitaju se u Živom zidu te zaključuju da Orešković i aktualna Vlada nisu sposobni voditi državu.

"Zapravo jesu, ali jedino u propast", zaključuju iz Živog zida. 

>>UŽIVO Orešković prvu sjednicu započeo izrekom na engleskom, Crnoja stigao u Vladu ali nije na sjednici

>>Mijo Crnoja podnosi ostavku, novi ministar stiže iz Tigrova?

Komentara 33

BU
bubimima
11:49 28.01.2016.

Apsurdno je koliko vremena i energije se troši na problem Crnoja, kao da u državi nema važnijih i životnijih problema za narod.

HA
hajduk1966
12:42 28.01.2016.

Dai se ocituj ti za problema unutar zivog zida

FU
furest
11:27 28.01.2016.

da li netko uopce zna sto je ovaj lik htio s tim reci , sto je on uopce vodio do sada ni djecji vrtic a davao bi prodike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije