Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deklaracija o položaju hrvatske kune
Povratak na članak

Živi zid traži zaustavljanje pristupanja Hrvatske eurozoni

Pozivaju i ostale zastupnike da potpisom stanu iza nje, ali i sve hrvatske intelektualce da ustanu i, kako kažu, odupru se monetarnoj okupaciji Hrvatske

Komentari 3

KO
Kolibri
18:41 12.12.2019.

ZZ je trebao biti moj izbor na iducim parlam. izborima, ali od danas za mene vise ne postoje! Euro moramo uvesti, Kuna je ionako smo bezvrijedni novcani bon, a ne novac, i jos sa umjetno dirigiranim tecajem.

VL
BR
brojevi
13:22 12.12.2019.

Sinčiću! Što ste znali to ste odsvirali. Čudim ste da ste svi preživjeli nakom mahnite borbe za EU parlament. Kao pravi euroskeptik mogao bi podijeliti euriće sirotinji koju ste iskoristili za svoje prizemne ciljeve. Šaka ste besramnog jada na sramotu onih koji su vam povjerenje dali.

VL
AF
afer
14:29 12.12.2019.

Kad će ovi više nestat sa političke scene....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.