Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove informacije

Živi zid proširuje prijavu protiv Plenkovića, Marića i Petrova

Živi zid
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
12.10.2018.
u 12:33

"Saznali smo da nije bilo dva, nego osam sastanaka skupine Borg"

Čelnik Živog zida Ivan Sinčić najavio je proširenje kaznene prijave protiv premijera Andreja Plenkovića, ministra financija Zdravka Marića, bivšeg predsjednika Sabora Bože Petrova i “ostalih borgovaca” u slučaju Agrokor. Razlog za to su nove informacije koje su od prvog podizanja prijave dospjele u javnost, pojašnjava.

– Saznali smo da nije bilo dva, nego osam sastanaka skupine Borg, da je bilo tajnih sastanaka Marića na Pantovčaku, a objavljene su i informacije da su konzultanti u Agrokoru novac primali od 10. travnja 2017. godine, dva tjedna prije nego što su došli tamo. To pokazuje uzročno-posljedičnu vezu za koju DORH tvrdi da ne postoji. Dokaz tomu vidi i u činjenici da je Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa na temelju njihovih prijava odlučilo pokrenuti postupke protiv Plenkovića i Petrova te obnoviti protiv Marića na temelju novih informacija – kaže Sinčić.     

Pogledajte video svađe Pernara i Plenkovića:

Komentara 6

AN
ante555
14:05 12.10.2018.

Sačuvaj nas Bože od Živog zida, Sinčića i Pernara...

MA
maziko
14:22 12.10.2018.

Ovi su gori od bijelih miseva. Boze sacuvaj.

DI
didajoza
16:25 12.10.2018.

Ne mogu shvatiti građane da glasaju za takve političare kao što su Sinčić, Pernar, Grmlja, Bernrdić i još dosta njih koji u životu ništa nisu pametno napravili ali izmišljaju afere i misle da nas to zabavlja? Umirvljenik sam i nisam stranački opredjeljen ali mi je smiješno i žalosno da nam tako sjede u saboru!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije