Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živi zid na Facebooku:

'Nemojte biti budale i plaćati prirez. Prijavite se svi u Samoboru'

Ivan Sinčić i Ivan Pernar
Foto: Borna Filić/PIXSELL
01.02.2016.
u 12:48

– Ako želite biti lopov, a bojite se da ne završite u zatvoru, samo se učlanite u HDZ i nećete imati nikakvih problema – kažu u Živom zidu

Živi zid se na svom Facebook-profilu osvrnuo na izjave šefa HDZ-a i potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka vezano uz prijavljeno prebivalište sada već bivšeg ministra branitelja Mije Crnoje.

– Nemojte biti BUDALE i plaćati prirez. Prijavite se svi u SAMOBOR. Karamarko kaže da to nije kazneno djelo. Također, slobodno svi dignite povlaštene braniteljske stambene kredite i trošite taj novac kako god želite. Niti to nije kazneno djelo prema Karamarku – stoji u statusu Živog zida.

Poručili su kako mali čovjek, kada ga se uhvati u prekršaju, ne može reći da tu nema kaznenog djela. – Recite mi koliko političara sada živi u sivoj zoni? Malom čovjeku slijedi novčana kazna i kazneni progon, a ako kaznu ne plati, ovrha računa, a kasnije i deložacija iz kuće ili stana – ističu i nastavljaju da članska iskaznica HDZ-a dozvoljava krađu bez sankcija.

– Ako želite biti lopov, a bojite se da ne završite u zatvoru, samo se učlanite u HDZ i nećete imati nikakvih problema. I naravno: stegnite remen, bando siromašna! Sami ste si krivi za neimaštinu. Režite kruh na tanje šnite. Tko je jamio, jamio je! – zaključuje se u statusu Živog zida.

>> 'To su sve bile laži i obmane, jedna klasična haranga. Crnoja je častan čovjek, krivnja ne postoji'

>> Crnoja: Želim ondje izgraditi kuću, zato sam prijavljen na toj adresi. Gradonačelnik Samobora: Moguć i raskid ugovora za to zemljište

Komentara 81

Avatar MarkoHR
MarkoHR
13:00 01.02.2016.

Arsen Bauk živi u Zagrebu već poduži niz godina, a kao mjesto prebivališta ima naveden otok Brač... Na osnovu toga on svaki mjesec plaća 1.000kn manji prirez.. Vrhunac licemjerja leži u tome da je on izbrisao 300.000 ljudi zbog "krivog" prebivališta, ali naravno - sam sebe nije pronašao u tom zakonu o prebivalištu..

GU
General_U
12:51 01.02.2016.

nema problema samo učinite vas dva to isto povedite i slađu.

ZO
Zonasumraka4
13:16 01.02.2016.

Nakon 4 godine pauze, Živi zid eto opet polako , ali sigurno kreće u fb prosvjede.., sad bar znamo tko stoji iza njih....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije