Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potresom stradala područja

Žinić: Ne bi nikoga pozvao da se ogluši i ne plati račune. Neka budu racionalni u svemu što troše

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
15.01.2021.
u 18:06

Potvrdio je da ovrha neće biti i sve ovrhe bi trebale biti stavljene u stanje mirovanja po njegovim saznanjima

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić rekao je da trenutno ne može potvrditi da će ljudi biti oslobođeni plaćanja režija - struje, vode i ostalih komunalija.

"Nemamo potvrdu od tih poduzeća koje daju te usluge", rekao je. Podsjetio je ipak da su premijer i ministarstvo obećali da će razgovarati s davateljima usluga da se određeni troškovi participiraju iz pomoći koje daje država te izrazio uvjerenje da će tako i biti.

"No, ne bi nikoga pozvao da ovog trena se ogluši i ne plati račune. Neka budu racionalni u svemu što troše", poručio je.

VIDEO Medved: Zbrinuli smo sve ljude koji su utočište u prvim danima pronašli u pogonu Drvnog centra u Glini

Potvrdio je da ovrha neće biti i sve ovrhe bi trebale biti stavljene u stanje mirovanja po njegovim saznanjima.

Žinić je na novinarski upit ponovio da je program poslijeratne obnove imao svoja pravila i zakon, "postojali su modeli nadzora, radilo se sve pod nadzorom radio, bile su ovlaštene tvrtke".

"To je bio jedan od najboljih programa koje je država poslije rata napravila. Nepravilnosti uvijek ima", ustvrdio je, pozvavši da službe da odrede svoje, a eventualni odgovorni budu kažnjeni.

Komentara 4

JD
John Doe Jr.
09:54 16.01.2021.

kaže lik koji je godinama na udaru zbog afera

17
175damirgaletovic
16:47 17.01.2021.

Koje racune, za kaj pa kuce su srusene, ne kuzim pa valjda ne misli na placanje komunalija a kuce nema. Recite mi da to ne misli?

17
175damirgaletovic
15:08 17.01.2021.

Ovaj sistem ne valja, uzimaju preko poraza i ne pustaju, ovo je gore od feudalizma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije