Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Holding samo za vozni park dug 3,4 milijarde
Povratak na članak

ZET Končaru za nove tramvaje dužan više od 60 milijuna kuna

Zagrebački javni prijevoznik potrošio svih 1,15 milijardi kuna namijenjenih za kupnju 70 niskopodnih tramvaja, pa je nejasno kako će otplatiti preostalih 20 i – leasing

Komentari 3

DO
doktorica
07:35 22.09.2009.

baš je to briga gosp. Bandića,plaćat će naši unuci i praunuci.

VL
OB
-obrisani-
00:36 22.09.2009.

Bandiću, koliko si ti love popalio?To ni sam Bog dragi nezna.Zato se guraš biti novi El Prezidente El dorado Hrvatske.Ma neće te spasiti nikakvi imuniteti.Svaka rit kad tad dođe na (\"puš\") šekret.

VL
DO
domenico
12:59 30.09.2009.

Ovo je realno stanje ZET-a i naravno načina kako se vode poslovi ZG Holdinga i način kako se vodi grad Zagreb. Mislim da ljudi shvaćaju da ovakve afere i nekontrolirano trošenje novce iz proračuna grada, skupo će platiti i bandićć na skorim predsjedničkim izborima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.