Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE PRITVOREN
Povratak na članak

Ženu nazvao i prijetio joj, došao joj u stan, razbijao namještaj po sobi trogodišnjeg djeteta, tukao ženu...

Umjesto istražnog zatvora određene su mu mjere opreza, zbog čega je ODO Rijeka najavio žalbu na tu odluku

Komentari 3

Avatar Uskok
Uskok
12:38 28.12.2021.

I kaj onda? Kaj bute sad svaki dan objavljivali šta je 1 osoba napravila u zemlji od 4 000 000 ljudi. Neš ti, razbijao je po stanu. Tko zna šta je ona njemu razbila.

VL
SI
sisavac
12:10 28.12.2021.

dijete je malodobno i nije pravno sposobno, znači... za sustav kao osoba ne postoji. sve što se događalo je bio odnos muškarca i žene. hm, ne nije. to je odnos između partnera (spolno razlikovanje više nije dozvoljeno, jer je sve izjednačeno, i trebamo se u izričaju početi prilagođavati i tome...). znači, dva partnera su se pokoškala. svako isticanje spola, roda, oštećenog, kao i spola ili roda optužene strane, je zakonski kažnjivo, jer upućuje na generaliziranje i bacanje optužbe na jedan spol, rod. sad dolazimo do ključnog pitanja. ako su muškarac i žena, i obratno, u svemu jednaki, zašto se piše o ženi i muškarcu?! pa dokle će više ti mediji širiti govor mržnje?! diskriminirati jednu skupinu ljudi... pa dokle više.. kako da sudac presudi kad optužba navodi i ističe spol, rod, upletenih strana?! dobro da nije odbacio optužbu! kraj godine je, ljudi su iscrpljeni ovim ograničenjima, loše se osjećaju i lako planu. i eto, u međimurju se bračni partneri sukobe, sad i ovdje.. nek ta godina završi već jednom. statistika treba novi početak.

VL
OC
OCB
11:55 28.12.2021.

Sudac mu rođo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.