Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama

Ženi nije dao gledati Najbolje godine pa ga je ubola nožem

'dubrovcan_mlm_zag_170311.1'
''
17.03.2011.
u 16:42

Miličina majka, 82-godišnja Štefanija Petek, pitala nas je znamo li kada će se Milica vratiti kući jer nema tko pomusti krave i nahraniti svinje

Preksinoć nešto poslije 20 sati u kući Branka (52) i Milice (52) Horvat u Dubrovčanu u općini Veliko Trgovišće trajala je obiteljska drama nakon koje je Branko uboden nožem u trbuh i s teškim tjelesnim ozljedama opasnima za život odvezen je u Opću bolnicu Zabok na Bračku, a život mu je i dalje ugrožen.

Svjedokinja majka

Svjedokinja cijelog događaja bila je Miličina majka, 82-godišnja Štefanija Petek, koja nam je vidno potresena svime što se dogodilo ispričala: – Cijelo poslijepodne kod nas su bili gosti, sestrična i njezin muž iz Zagreba. Malo smo razgovarali, malo se i spilo i oni su otišli doma. Nakon toga svi troje gledali smo Dnevnik, a kad su počele "Najbolje godine", zet nam je odjednom u sobi ugasil daljinskim televizor i svjetlo i rekel: "Dosta je toga bilo". Kći je prvo izašla iz sobe van, no onda se vrnula i opet upalila televizor. Ja sam otišla u kuhinji jer znam da zet ima grdu narav i da bi moglo dojti do velike svađe. Kad se zet opet vrnul u sobu, počeli su se svađati. Čula sam samo kako je kćer zapomagala: "Nemoj me tući, nemoj me tući".

A onda sam čula zetovo zapomaganje i kada sam došla u hodnik, gdje se sve odigravalo, zetu je jako curila krv. Kaj se dogodilo, ne znam. Kći je odmah zapalila auto i otišli su u bolnicu na Bračak – ispričala nam je Štefanija i upitala nas znamo li kada će se njezina kći vratiti kući jer nema tko pomusti kravu i nahraniti svinje.

Milicu je preksinoć policija uhitila pod sumnjom da je ona suprugu nožem nanijela ozljede opasne za život iako je navodno ona cijelo vrijeme tvrdila da se Branko sam ozlijedio. U krvi joj je izmjereno 1,8 promila alkohola. Jučer poslijepodne odvedena je istražnom sucu u Zagreb.

Kumovao alkohol

Susjedi su nam rekli kako je policija u kuću Horvatovih preksinoć došla oko 23 sata i očevid je trajao sve do jutra.

– Svemu je kumovao alkohol. Oboje su puno pili, bili su agresivni i ni s kim u selu nisu si bili dobri. I jadnu baku Štefaniju puno su puta pretukli. I prošle godine policija i hitna pomoć bili su kod njih jer si je Milica prerezala vene. Alkohol nikada nikome ništa dobro nije donio – rekli su susjedi i dodali da Branko inače radi u Zagrebu u građevinskoj firmi, a Milica je domaćica i brine se o životinjama u staji.

Komentara 1

IV
ivicas
07:48 30.03.2011.

1l piva 40 kuna 1l vina 100k . za proizvodnju alkohlnih pica kod kuce licencu od 10000 kuna Mozete odmah ukinuti vecinu glupih zakona Obiteljskih i u prometu kao i igredi na utakmicama . za par godina Hrvatska uredjena drzavaava jednostavno zar ne e zasto se to ne napravi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije