Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je ružičasto

Ženeva: Dijamant prodan za rekordnih 46 milijuna dolara

dijamant
AFP
17.11.2010.
u 10:27

Dijamant od 24,48 karata "intenzivne ružičaste boje" prodan je u aukcijskoj kući Sotheby's

Rijedak ružičasti dijamant dostigao je svjetski rekord na aukcijskoj prodaji u Ženevi gdje je prodan za više od 46 milijuna dolara, prenosi RFE.

Dijamant od 24,48 karata "intenzivne ružičaste boje" prodan je za točno 46.158.674 milijuna dolara u aukcijskoj kući Sotheby's.

Ta aukcijska kuća priopćila je da je kupac britanski trgovac dijamanatima Laurence Graff.

Prije prodaje dijamant je procijenjen između 27 i 38 milijuna dolara bez poreza, navodi RFE.

Komentara 1

MM
Mladen Miletić
13:44 17.11.2010.

ZAGORAC I NJEGOVI DIJAMANTI POMALO DOLAZE NA VIDJELO ... Nije čudo da su ga zaprli za toliku vrijednost ... I nije čudo da je Mesić nasamario Petrača, da če ga pomilovati ako svjedoći protiv Zagorca ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije