Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Bernardić:
Povratak na članak

'Žene u Hrvatskoj u sve neravnopravnijem položaju'

Bernardić je ocijenio da je u pogledu reproduktivnih prava situacija je rapidno pogoršana

Komentari 6

DU
Deleted user
14:46 28.09.2019.

Tvoje izjave su priče za malu djecu - uspavanke - totalna neznalica na kvadrat

VL
FE
fefellerunt
13:39 28.09.2019.

Koja prezentacija, dvojba je jedino da li je bernardić pokazao intleigenciju ili umješnost laganja. da su žene sve neravnopravnije? U kom pogledu ? Da ih je preko 70 % zaposleno na državno korito na dobre plaće, siguran posao i minimalanan rad , tamo gdje ne mogu postići rezultate rada kao muškarci ( vojska , policija) smanje im se kriteriji za pola samo da jadne neravnopravne imaju dobar posao. Da je obrazovni sustav prilagođen djevojčicama sa minimalnim zahtjevima za maztematičko-logićke vještine, kao i motorike. Da su porodiljni produljeni na nekoliko godina . da se od njih ne očekuju nikakva djelovanja za opće dobro prilikom nepogoda ( tada su odjednom one slabije ) Da su privilegirane u pravosudnim postupcima. Da ih u rizičnim i teškim zanimanjima tipa šumarstvo, građevina i sličnima uopće nema (tko bi bio lud da ih zaposli) . Da žive nekoliko godina duže od muškaraca , između ostalog jer im je tako teško u ovoj državi i rade teške i iscrpljujuće poslove . trebali dalje nabrajati o neravnopravnosti žena? Ali poštenom muškarcu je dužnost raditi ,a po potrebi i riskirati život udržavi u kojoj žene trebaju samo da se tjeraju, dotjeruju i evemtualno blebeću poput one veljače

VL
BB
Bruno_Bear1
16:37 28.09.2019.

Bero i ti si u neravnopravnom položaju kao žene, zato promijeni spol jer sve više ličiš na maloumnu babu blebetaću

VL
RI
rimac444
21:02 28.09.2019.

Bero je baba tračara u krivom tijelu, priroda ga prevarila.

VL
BL
blekpanther
00:31 29.09.2019.

Kad bi mi neko objasnio zasto zuti karton i izbrisan komentar? Jeli mozda radi istine, uvrede u komentaru nema!

VL
IL
ilustrator
13:33 28.09.2019.

kad bero dođe na vlast..ima da bidNe, med i mlijeko svima..i ženama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.