Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve više takvih oglasa

Ženama nudi besplatno iznajmljivanje stana, ali pod jednim uvjetom

pohotni stanodavac
Foto: Screenshot
1/3
05.02.2018.
u 11:13

Jedan muškarac iz Walesa objavio je kako iznajmljuje stan za 650 funti mjesečno, ali i da postoji "alternativna metoda plaćanja"

Internetom kruži šokantna snimka stanodavca iz britanskog Walesa koji ženama nudi besplatan stan, ali pod jednim uvjetom.

Muškarac je oglasio da iznajmljuje stan za 650 funti. Međutim, naveo je i kako postoji alternativni oblik plaćanja, a kada se jedna djevojka našla s njim, doznala je što to zapravo znači.

Muškarac besplatno stanovanje nudi u zamjenu za seks. Djevojci je tako ponudio stan na korištenje ako ga jednom tjedno seksualno zadovolji.

Njegova ponuda snimljena je skrivenom kamerom, a nakon objave na lokalnoj televiziji, brzo se proširila internetom.

Na snimci se čuje kako muškarac djevojci nudi 'prijateljstvo s povlasticama' te objašnjava kako bi to značilo da se trebaju seksati jednom tjedno ako ona želi besplatno stanovati u sobi koju iznajmljuje.

Šokantna snimka zgrozila je britansku javnost, no istraživanje je pokazalo kako se čak 250.000 žena u Ujedinjenom Kraljevstvu u proteklih pet godina našlo u sličnoj situaciji, odnosno, bio im je ponuđen ovakav oblik plaćanja stanarine.

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz Zagreba!

pohotni stanodavac
1/30

Komentara 46

Avatar nekakav
nekakav
11:40 05.02.2018.

neke cijeli život tako stanuju. plaćanje stanarine nije problem za one koji imaju novac ili su u stanju plaćanje riješiti na druge načine. a ja bih autora teksta opomenuo, i podsjetio ga da počne koristiti nove dozvoljene termine, nema više muškaraca i žena, već su to dvije osobe, po zakonu u svemu ravnopravne. i treba prestati koristiti zastarjele izraze (stare otkako je čovjek počeo govoriti), i okrenuti se novim modernim jezičnim izričajima. znači, pojednostavljeno, jedna osoba je drugoj ponudila da kod nje stanuje u zamjenu za druženje. riječ osoba nema rodno značenje, i to može biti osoba bilo kojeg spola, muško, žensko, ili transrodno. molim ovo proslijediti glavnom uredniku i upravi poduzeća. :) ako mislite suprotno, to će vam biti govor mržnje, i idete u zatvor, ako niste znali, u tijeku je renoviranje zatvora u lepoglavi, pa...

SX
sudbina x
12:44 05.02.2018.

Ne vidim ništa loše u tome...Čovjek je transparentno naveo što traži...Dakle nema nikakvog pritiska niti diskriminacije...Dobije stan a plača u naturi i di je problem...?

Avatar Croat
Croat
12:13 05.02.2018.

stvarno sokantno,ja sam cak cuo da postoje zene koje se sexaju za novac.,stvarno sokantno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije