Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'linija zvana bijes'

Žena u Splitu podivljala u autobusu pa dva puta udarila vozača u glavu

Ilustracija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
16.01.2020.
u 20:43

Odjednom je počela vikati da sam joj ukrao novčanik. Odmah je počela udarati po ticketingu, rekao je vozač.

Vozača gradskog autobusa u Splitu danas je izvrijeđala razjarena žena, a da stvar bude gora dva puta ga je udarila šakom u glavu. Policija je potvrdila da je došlo do napada te da istome nije bilo povoda.

Vozač (32) pritom nije ozlijeđen, a opisao je i cijeli incident.

– Sve se dogodilo u Velebitskoj ulici u Splitu, u blizini kafića Providenca. Vozio sam autobus liniju br. 9, a žena je ušla na stanici na Sućidru. Odjednom je počela vikati da sam joj ukrao novčanik. Odmah je počela udarati po ticketingu, ali od stakla nije mogla doći do mene. Rekao sam joj da prođe naprijed ili da izađe vani. Kako je prošla iza mene, otvorila je vrata kabine i udarila me dvaput šakom u glavu ispod oka. Naravno, nisam joj uzvratio - kazao je vozač za portal Dalmacija danas i dodao kako su 'ljudi skočili' kad su vidjeli napad te da je policija brzo došla.

Napadačica je odvedena na pregled kod liječnika.

 

Ključne riječi

Komentara 8

PR
prokurator
21:42 16.01.2020.

nima splita do splita

AL
altruist
22:09 16.01.2020.

I tom Splitu su im zaista počeli stavljati drogu u heroin :)

DI
Direkt
21:47 16.01.2020.

Što se ovo dogadja!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije