Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na kraju vrta

Žena u kanalu pronašla šest ručnih bombi!

ručna bomba
Borna Filić/PIXSELL
27.10.2013.
u 16:27

Bombu ručne izrade jučer je našao i 31-godišnjak u Josipovcu Punitovačkom

Žena (55) iz Dalja pronašla je jučer na kraju vrta u odvodnom kanalu šest ručnih bombi M-52, priopćila je osiječko-baranjska policija čiji su službenici za protueksplozijsku zaštitu izašli na mjesto događaja te izuzeli navedena sredstva.

Istog dana bombu ručne izrade našao je 31-godišnjak u Josipovcu Punitovačkom.

Policija je podsjetila kako je u tijeku akcija \'\'Manje oružja - manje tragedija“ kojom je građanima bez ikakvih sankcija omogućena dragovoljna predaja svih vrsta oružja i ubojitih sredstava.

Također, poziva se građane da oružje i ubojita sredstva ne odlažu i ne ostavljaju u kontejnerima za smeće ili na drugim otvorenim prostorima u prirodi jer na taj način ugrožavaju živote drugih ljudi. Protiv građana koji ovakvo oružje prijave policiji radi predaje, neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak.

- Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već želju za dragovoljnom predajom prijavite na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. Na Vašu adresu doći će posebno osposobljeni policijski službenici u civilnoj odjeći i s vozilom bez policijskih oznaka koji će preuzeti oružje. Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 8892 - navodi policija.

>>Prijavili bombu na koncertu Opće opasnosti pa završili u pritvoru

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije