Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne, nije zmija!

Žena podigla dasku na wc školjci pa ju uplašilo ono što je bilo u njoj

WC školjka
Foto: Thinkstock
1/3
18.05.2017.
u 12:45

Vatrogasci su dva puta ženu pitali je li sigurna u ono što je vidjela

Žena s Floride šokirala se kada je otvorila wc školjku kako bi obavila nuždu, no u tome ju je omela iguana koja se nalazila u toaletu. Umjesto da se uspaničarila, uzela je telefon i nazvala hitnu službu. 

Poručnik Scott Mullin iz Vatrogasne službe Miamija kazao je da im je ovo prvi puta da su u toaletu pronašli iguanu. Kada je žena nazvala dispečer te večeri, on ju je zamolio da ponovno pogleda ne bi li se uvjerila da je iguana, a ne zmija. No, radilo se o gušteru kako je žena prvo rekla. 

Žena, njezina kćer i unuci čekali su u svome domu vatrogasce koji su brzo došli i uklonili guštera iz wc-a. Vatrogasci su tako navukli rukavice, izvukli iguanu iz toaleta i odnijeli je u centar za divlje životinje. 

Poručnik Mullin vjeruje kako je gušter ondje došao kroz odvod, a žena koja ga je pronašla ubuduće će sigurno dva puta pogledati prije nego sjedne na wc školjku. 

Komentara 2

AO
ante.oreskovic75
14:54 18.05.2017.

Konačno sam se pomirio sa tim da posve odustajem od Večernjaka,.Zamislite važnu vijest:žena podigla dasku od vecea a tamo umjesto g....

Avatar davcro
davcro
13:50 18.05.2017.

bezveze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije