Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavukao se tijekom noći

Žena ostala užasnuta kada je vidjela što joj je uzrokovalo bol u uhu

Foto: Screenshot
02.07.2020.
u 13:06

Zbog neprekidnog zvuka koji ju je iritirao, ali i nesnosne boli, otišla je u bolnicu gdje su joj liječnici iz uha izvukli živog žohara koji se ondje zavukao dok je ona spavala

Žena iz Kine ostala je užasnuta kada je vidjela zbog čega je imala snažnu bol u uhu te stalno čula neobičan zvuk grebanja.

Zbog neprekidnog zvuka koji ju je iritirao, ali i nesnosne boli, otišla je u bolnicu gdje su joj liječnici iz uha izvukli živog žohara koji se ondje zavukao dok je ona spavala.

Dogodilo se to na jugu Kine, u provinciji Guangdong, a liječnici su pojasnili da bi žohar probio bubnjić njihovoj pacijentici da nije izvađen na vrijeme.

Žena je osjetila i neugodan svrbež zbog čega je u hu gurala štapić, no to joj nije pomoglo pa se uputila u bolnicu.

– Nisam mogla vidjeti što se nalazi u uhu, no osjetila sam puzanje i grebanje – ispričala je žena.

Liječnik koji joj je izvadio žohara kazao je kako mu to nije prvi put te da je baš nekoliko sati prije imao dva ista slučaja. Zbog toga su savjetovali lokalnim stanovnicima da koriste repelente protiv kukaca kako im oni ne bi ulazili u kuću, posebice tijekom toplih ljetnih noći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije