Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Žena (55) poginula u sudaru, a muškarac (59) se bori za život

prometna, valpovo (1)
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/5
09.01.2013.
u 17:15

Nesreću je izazvao treći automobil koji je, na kraju, prošao neokrznuto. Nije se zaustavio na “stop”, nego je izašao na obilaznicu pa tek onda stao

VALPOVO – Žena (58) poginula je, a godinu stariji muškarac teško je ozlijeđen u stravičnom sudaru dvaju automobila na valpovačkoj obilaznici, kod skretanja za Bocanjevce, danas oko 15 sati. Muškarac se bori za život.

Nesreću je izazvao treći automobil koji je, na kraju, prošao neokrznuto. Naime, 46-godišnji vozač iz Valpova išao je iz smjera Bocanjevaca i uključivao se na obilaznicu. Nije se zaustavio na znak “stop”, nego je izašao na obilaznicu pa tek onda stao. Obilaznicom je u tom trenutku nailazio Peugeot 306. Kako bi izbjegao udar u njega, vozač Peugeota je kočio, automobil se pri tome zanio i prešao u drugi trak. Iz suprotnog je smjera tada naišao Audi A4 virovitičkih registarskih oznaka, za čijim je upravljačem bio 61-godišnjak. Sudar, nažalost, nisu uspjeli izbjeći. Od siline udarca Peugeot je odbačen u kanal. Vozilo je doslovce smrskano. Suvozačica u Peugeotu poginula je na mjestu, a vozač istog automobila zadobio je ozljede opasne za život. Oboje su, doznajemo, iz osječkog prigradskog naselja Sarvaš.

– Protiv 46-godišnjeg vozača bit će podnesena kaznena prijava – izvijestila je Vesna Žnidarić Bolarić, glasnogovornica PU osječko-baranjske.

 Promet je od 15 do 18 sati bio preusmjeravan s obilaznice kroz grad Valpovo.

>> U frontalnom sudaru poginuo muškarac, tri žene ozlijeđene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije