Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vazil hudak
Povratak na članak

'Zemlje Triju mora trebaju 500 milijardi eura ulaganja u infrastrukturu da dostignu zapad'

Kako bi 12 zemalja istočne i srednje Europe brže nadoknadile zaostatak za Zapadom na polju energetike, infrastrukture i digitalne ekonomije, na summitu je donesena odluka o uspostavi zajedničkog investicijskog fonda.

Komentari 7

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:01 06.06.2019.

Nakon pelješkog mosta dati i izgradnju pruge Rijeka - Budimpešta Kinezima pa kad vidi EU da se i bez njih može i da im Kinezi za vrat pušu samI će nudit novac a i to im bolje nego Kinezi u vlastitom dvorištu 😂

VL
KB
kamilo.bozic
22:37 06.06.2019.

Pernara nisi mogao uvatiti niza rep niza glavu odrediti sta zagovara udanu promjeni tri puta svoj stav potrosena prica.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
23:46 06.06.2019.

Ne samo da nema napretka, već ni opstanka neovisne države, cijele Jugoisočne Europe i svega svijeta bez ostvarenja mnogobrojnih vizija naše Vrhovnice, Madone Kolinde BBh. Našim domicilnim dvonožnim papkarima i glodarima preostaje da samo zaokruže njeno ime na budućim izborima i čekaju Raj zemaljski i za sebe u neovisnoj državi (dvonožni glodari već u ovom bivaju od proglašenja neovisnosti). Bože dobri naš Hrvatski mi dijasporci ćemo puknuti od zavisti što smo ostali bez Raja zemaljskog na rodnoj grudi, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.