Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAPA FRANJO:
Povratak na članak

'Zemlje koje proizvode oružje potiču migracije, a odbijaju primiti izbjeglice'

Tisuće migranata prisustvovale su na Trgu sv. Petra višejezičnoj misi na kojoj je Papa svečano otkrio spomenik posvećen migrantima na dan koji Katolička Crkva obilježava kao svjetski dan migranata i izbjeglica.

Komentari 5

ST
stomugromova
17:47 29.09.2019.

Zašto to nisi rekao prije 4-5 godina ? Gdje je tu tvoja odgovornost da izjavama kontinuirano sugeriraš da moramo pristati na invaziju migranata muslimanske vjere i time postaješ sudionik u stvaranju kaosa za kojeg se zna da neće iznijeti ništa dobro..Nisi ti poglavar muslimana,nego kršćana i vodi brigu o svojoj konfesiji .Muslimani imaju svoje poglavare.

VL
OK
okvarbudovič
22:01 29.09.2019.

to nije papa.vise lici na popaya.

VL
TO
Toni66
18:16 29.09.2019.

'Zemlje koje proizvode oružje potiču migracije, a odbijaju primiti izbjeglice', a krivci su direktno i to zato jer ne proizvide dovoljno efikasne pa umjesto da se sve pobije tamo oni ljigavci dozvole koji to oružje koriste da dio pobjegne i i dođe ovamo i prolazi kroz naše sveto dvoriđšte mudrih ljudi Balkanca !

VL
DU
Deleted user
15:42 29.09.2019.

Tako je companero Papa, no pasaran!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.