Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sabor HDZ-a

Željko Turk: Kukuriču po birtijama, a sutradan mijenjaju mišljenje

Sabor I. izborne jedinice HDZ-a (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/7
23.10.2011.
u 15:02

- Zamislite kako bi bilo da oni danas vode Hrvatsku, ali neće - odlučan je bio Turk

- Kada se govori da je Zagreb utvrda ljevice, mi kažemo da to nije tako već su oni od Zagreba napravili utvrdu neznanja, nesposobnosti i partijskog kadroviranja - poručio je predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba Gordan Jandroković na saboru HDZ-a I. izborne jedinice.

U Maloj dvorani Doma sportova podsjetio je sve prisutne na SDP-ovo upravljanje Zagrebačkim holdingom koji je u minusu 7,5 milijardi kuna te je okupljene upitao je li to ono što nude Hrvatima u naredne četiri godine.

- HDZ je znao voditi Hrvatsku jučer, zna danas, a znat će sutra pod vodstvom predsjednice Jadranke Kosor - kazao je Željko Turk, predsjednik zaprešićkog HDZ-a. Za izborne suparnike, Kukuriku koaliciju, nie imao lijepih riječi. Objasnio je kako "po birtijama i restoranima počinju kukurikati, a već danas o istim temama imaju različita mišljenja". - Zamislite kako bi bilo da oni danas vode Hrvatsku, ali neće - odlučan je bio Turk.

HDZ smatra kako je maksimalan angažman svih članova stranke presudan za ostvarivanje pobjede na predstojećim izborima, a Jandroković je ustvrdio kako je njihova stranka u 22 godine postojanja napravila sve što je obećala u svom prvom programu.

Komentara 698

CH
Charles
15:20 23.10.2011.

Danas nismo čuli da su časni i pošteni. Običan čovjek bi mogao pomisliti da su nečasni i nepošteni.

OB
-obrisani-
17:35 23.10.2011.

Iz komentara koje pisa ovaj kamocedo vidi se odmah da su ovi cetnici sto ovdje brane interese sdpa jako nekulturni.Svako malo pa im brabonjak izadje iz usta.

OB
-obrisani-
20:54 23.10.2011.

Bal vampira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije