Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon presude

Željku Širiću prijeti ovrha jer nije platio 42.228 kuna troškova

Zagreb: Željko Širić, bivši nogometni sudac
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
15.11.2017.
u 06:45

Nepravomoćna presuda Širiću je izrečena 25. ožujka 2014., a u svibnju ove godine ta je presuda postala pravomoćna

Željku Širiću, bivšem dopredsjedniku HNS-a i bivšem čelnom čovjeku Komisije sudaca, prijeti ovrha ako u skorašnje vrijeme u državni proračun ne uplati 42.228 kuna. Riječ je o sudskim troškovima koje Širić mora platiti na temelju pravomoćne presude kojom je osuđen na četiri godine zatvora u tzv. aferi Pošteno suđenje.

Nepravomoćna presuda Širiću je izrečena 25. ožujka 2014., a u svibnju ove godine ta je presuda postala pravomoćna.

Prema zakonu, sudski troškovi moraju se platiti 15 dana od pravomoćnosti presude, a kako Širić to očito nije učinio do sada, na oglasnoj ploči suda pojavila se obavijest u kojoj se traži da plati troškove ili će ga sud ovršiti. Širić je osuđen jer je od bivšeg predsjednika Hajduka Hrvoja Maleša tražio mito za pošteno suđenje, a osim zatvorske kazne izrečena mu je i osmogodišnja zabrana obnašanja dužnosti nogometnog suca.

Zagreb: Željko Širić, bivši nogometni sudac
1/7

Komentara 3

MI
Mimizo
07:16 15.11.2017.

i njemu podmeču kao i mamiču i sanaderu

Avatar Kupus Dei
Kupus Dei
07:16 15.11.2017.

Strpite se malo, to mu je jedna prosječna "gaža", samo malo vremena da dogovori tekmu :) Šta sve nije ispuzalo iz septičkih nakon rata, dragi Bože.

DU
Deleted user
07:21 15.11.2017.

Prije je bilo kao bajno. Treba se samo sjetiti kako je Šibenka izgubila naslov prvaka. O lopovluku u onoj državi nije se govorilo i pisalo samo zato što se nije smjelo. Primjer Špiljak-INA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije