Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Buškulić
Autor
Ante Buškulić

Širić je u toj močvari i dalje gazda

širić
Marko Lukunić/PIXSELL
26.03.2014. u 12:00

Slika su društva napadi na Hrvoja Maleša (najviše od Mamića) i njegovo izbacivanje iz Hajduka, potom i iz nogometa. Ali kad se sjetimo sudbina Ankice Lepej, Vesne Balenović, Jasmine Jovev, ništa čudno.

Na izricanju presude za aferu Offside ista je sutkinja Gordana Mihela Grahovac naglasila da je to presuda hrvatskom nogometu. Otad se više ne kupuju utakmice iako polovica klubova i dalje ne isplaćuje redovito igrače. Hoće li nova presuda sutkinje Grahovac nešto promijeniti? Teško.

I sam je proces potvrdio koliko je Širić često komunicirao s povjerenikom za suce Ivanom Peraićem, koji je, usput, i danas na toj poziciji. A Širićev utjecaj nije ništa slabiji. Naši suci puno bolje sude međunarodne nego domaće utakmice, što govori o pritiscima i željama kojima moraju udovoljiti kod kuće.

I dok Davor Šuker pegla imidž hrvatskog nogometa u svijetu i taba sebi put do tijela Uefe i Fife, sve to blato iz močvare teško će oprati. U nekoliko godina dvije teške presude igračima pa sudačkom čelniku, prepucavanje saveza s Vladom RH, pa neizostavni izljevi primitivizma Zdravka Mamića slika su našeg nogometa. Jednako ružna kao što su lijepi uspjesi reprezentacije. A slika su društva napadi na Hrvoja Maleša (najviše od Mamića) i njegovo izbacivanje iz Hajduka, potom i iz nogometa. Ali kad se sjetimo sudbina Ankice Lepej, Vesne Balenović, Jasmine Jovev, ništa čudno. Idi, dobri (ludi) Hrvoje, a mi ćemo po starom.

>>Širić osuđen na 4 godine zatvora zbog primanja mita

Komentara 6

GI
gismund
14:04 26.03.2014.

nevjerojatno, sad je mamić kriv što su hajdukovci izbacili maleša iz hajduka? a kad su ga izbacili iz hajduka, što bi onda on uopće imao dalje tražiti u HR nogometu, koga bi onda predstavljao?!?! stravične su zamjene teza u članku!

LA
laki13
16:59 26.03.2014.

Maminjo ga napunio lovom, a sada će ga obilziti pljugice, belo....a nakon nekog vremena i kolegi crno

DU
Deleted user
12:56 26.03.2014.

Buškuliću nisi napisao tko je Širiću davao mito i koliko dugo! To stalno preskačete! Nije Širić sam sebe podmićivao?Ili,možda jest ,po vama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije