Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahvalio na podršci

Željko Sabo Vukovarcima poručio na Fejsu: Nastavimo zajedno

Željko Sabo
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
11.04.2014.
u 12:42

Želim vam reći samo kratko povodom druge optužnice, vezano za ljetovanje djece. Nije istina da se mene optužuje da sam uzeo oko 75.000 kuna, istaknuo je Sabo

Dan nakon što je Vlada RH imenovala povjerenika za grad Vukovar koji će do izbora gradonačelnika i konstituiranja Gradskog vijeća obnašati i zakonodavnu i izvršnu vlast građanima Vukovara putem svoga Facebook-profila obratio se i Željko Sabo.

- Dragi moji, nije mi baš lako ovih dana. Mnogi od vas me u susretima ili porukama hrabrite, neki se mole za moje zdravlje i moju obitelj. Govorite mi: izdržite, sa vama smo, borite se, mi smo vas birali i vjerujemo u vas. HVALA VAM SVIMA!, stoji u tekstu Sabe koji se kratko osvrnuo i na drugu optužnicu koja je pokrenuta protiv njega, odnosno, na sumnje u malverzacije sa organiziranjem besplatnoga ljetovanja za djecu iz Vukovara.

- Želim vam reći samo kratko povodom druge optužnice, vezano za ljetovanje djece. Nije istina da se mene optužuje da sam uzeo oko 75.000 kuna već kao predsjednika Gradske organizacije SDP-a za nenamjensko utrošena sredstva. Odluke i sva blagajnička izvješća donosili smo jednoglasno u vremenu od 2005.-2009. godine. Optužnicu još nisam dobio i smatram da smo svi mi učinili divnu stvar organiziranjem ljetovanja za djecu grada Vukovara tijekom svih ovih godina - kaže Sabo.

Svojim sugrađanima je poručio da grad Vukovar, zaključno sa 31. ožujkom 2014. godine, posluje pozitivno, bez kredita i bez dugovanja. Osvrnuo se i na učinjeno tijekom svoga mandata gradonačelnika navodeći kako se rezultati rada i ostvarena djela njegovih suradnika i njega jasno vide na ulicama i izgledu našeg grada za koji mnogi govore kako je u vrijeme moga mandata postao pravi europski grad, da je ljepši nego prije rata.

- Vjerujte, biti će još ljepši. Osim završetka centra koji se očekuje za desetak dana, treba se završiti još nekoliko započetih projekata. Svakako da je tu i donacija Konzuma za igralište u Borovu Naselju. Nadam se da ću povjereniku za Grad Vukovar biti od pomoći te da ćemo do novih izbora uspjeti financirati prijevoze učenika, studenata i starijih osoba, stipendije, udruge, sport i dr. Hvala vam svima na podršci, na kritikama, koje su mi bili snaga i poticaj da ostvarimo puno toga. Ima još planova koje sam želio u ovom mandatu ostvariti, a hoće se ostvariti ovisi o vama. Hvala vam i nastavimo zajedno!, poručio je Sabo u još jednoj svojoj poruci koja, po mnogima, jasno upućuje da će on ipak odučiti da se kandidira za gradonačelnika Vukovara. Taj zaključak se donosi prije svega radi slogana ''nastavimo zajedno“ koji je bio i Sabin izborni slogan na prošlogodišnjim lokalnim izborima.

Komentara 3

Avatar Svećenik
Svećenik
18:40 11.04.2014.

sve više sam uvjeren da je najveži kriminalac u ovoj državi ovaj sabo. ako je istina da je naplaćivao djeci osiguranje 120 kuna, umjesto 20, pa uzimao ostatak i kupovao viagru, onda mislim da većeg smrada u ovoj zemlji nema. gore nogo sanaderov kriminal. nešto poput onih lopova oko ive koji sada ništa ne znaju.

MM
mala.mimoza.5
13:34 11.04.2014.

centar prekrasan samu u šetnju trebamo u čizmama. Više bi volila hodat po prašini i imat posao .

L0
luena 01
09:59 12.04.2014.

Sabou treba zabranit svako politicko djelovanje u Vukovaru.. dragi moji Vukovarci pamet u glavu ,nije njemu do vas nego do njega ,podrzavaju ga ,tko ? onih par koji ne znaju tri sloziti kojima je preko veze namjestao poslove ,cula samam u intrevju sa ulice koji su ,a i one koji ga smislit ne mogu sto za njega govore..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije