Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aferaši

Željko Sabo postaje vukovarski Bandić

milanović, sabo
Željko Lukunić/PIXSELL
06.04.2014.
u 21:05

Predsjedništvo SDP-a u srijedu odlučuje o gradonačelniku Vukovara

Na sjednici Predsjedništva SDP-a u srijedu, prema neslužbenim informacijama, bit će donesena odluka da se član Predsjedništva Željko Sabo isključi iz stranke ili suspendira.

– Stranka nakon Predsjedništva mora donijeti odluke koje se tiču pozicije Lovrić Merzel i Sabe u stranci – poručio je glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan. U vukovarskom su SDP-u, kažu, svjesni vjerojatne Sabine suspenzije ili isključenja.

– Mislim da izvjesno da Sabo neće biti SDP-ov kandidat za gradonačelnika Vukovara – rekao nam je jedan od poznatijih vukovarskih esdepeovaca. Takva odluka Predsjedništva značila bi i da SDP dobiva vukovarskog Bandića te da vjerojatno gubi vlast u Vukovaru. SDP u Vukovaru zapravo je Željko Sabo, a o tome govori i činjenica da je on na prošlim lokalnim izborima u utrci za gradonačelnika dobio više glasova nego SDP za Gradsko vijeće.

Usto vukovarski SDP nema neko jako i prepoznatljivo ime. Da i sam razmišlja o toj mogućnosti, nedavno je potvrdio i Sabo na službenoj stranici grada kada je na poziv jednoga Vukovarca da izađe iz SDP-a i na izborima se pojavi kao neovisan kandidat samo kratko napisao: Nastavimo zajedno.

>>'Uzeo si 120 kn po djetetu? Miči mi to od SDP-a. Tražit ćemo da Sabo objasni i zadnju kunu'

>>Sabo otkrio što je radio na aerodromu

Komentara 12

Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
21:30 06.04.2014.

pravo je jednako za sve!...što ovaj bilmez uopće radi na slobodi?....lažovčina što falsificira medicinske dokumente i ne odaziva se na sud !....dosta više o takvim kretenima...u zatvor s njim , pa nek izvodi sustanarima...striptease...možda mu se konačno posreći?

Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
21:31 06.04.2014.

a da sabi dodijelimo orden za potkradanje sirotinjske djece?...mislim da bi to bio ipak najveći doseg ovog lažnog "svetca"

OS
osica
21:29 06.04.2014.

a je li ono prije izbora, slučajno putovao preko istočne granice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije