Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bježao od novinara

Sabo otkrio što je radio na aerodromu

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
04.04.2014.
u 20:43

Službeni auto u kojem je Sabo sjedio na mjestu suvozača naglo se okrenuo i odvezao na drugu stranu parkirališta, dalje od novinara

Dok je njegov odvjetnik Anto Nobilo na sudu u Osijeku govorio kako Željko Sabo zbog depresije nije u stanju ponovno doći na pripremno ročište, vukovarski gradonačelnik snimljen je kako se vozi službenim automobilom po zračnoj luci Osijek.

Baš u to vrijeme zračna luka bila je puna novinara koji su ondje bili po drugom zadatku. Kad su ga ugledali, fotoreporteri su se dohvatili aparata.

Službeni automobil marke Chrysler, u kojem je Sabo sjedio na mjestu suvozača, naglo se okrenuo i odvezao na drugu stranu parkirališta, dalje od novinara. Automobil je potom ušao u polje pa je na neki način bio skriven. Sabo je potom izišao iz automobila i pozdravio se s nepoznatim osobama, a kad su fotoreporteri krenuli prema njemu, on je ušao u automobil i odvezao se.

Sabo je za RTL objasnio što je radio na aerodromu.

– Otišao sam odvjetniku dati medicinsku dokumentaciju, a po povratku sam navratio u Zračnu luku ispratiti supruginu kćer i zeta koji na godinu dana napuštaju Hrvatsku i odlaze u SAD – rekao je Sabo.

Teoretski gledano, sud nakon ove informacije ne može istog trena odrediti Sabino dovođenje zbog eventualnog ometanja rada suda i pravde, no može vještačiti njegove nalaze i vidjeti je li bio sposoban doći na raspravu te potom, ako se ne pojavi ni 23. travnja, narediti njegovo dovođenje.

Sabor je Sabi danas jednoglasno ukinuo imunitet, čime je omogućeno pokretanje kaznenog postupka protiv njega. O ukidanju imuniteta glasovalo je 97 zastupnika.

>> Milanović o Merzel i Sabi: Afere uvijek čine štetu

>> Nobilo preuzeo Sabinu obranu: Nagodbe neće biti

Komentara 120

DE
denihr
13:55 04.04.2014.

Laže Sabo..laže Nobilo ..! Nema tu niti časti niti srama

TB
Toni broo
13:12 04.04.2014.

Jesu li našli one "lopove" koji su upali u Sabinu kuću i napali mu suprugu? Kako u tako maloj sredini partijska policija nije identificirala lopove zbog kojih je Sabo cmizdrio na javnoj televiziji? Trebalo bi tog Sabu poslati na poligrafsko testiranje jer on jako dobro zna tko su lopovi koji su mu upali u kuću i tko je naručitelj tog podmuklog igrokaza uoči lokalnih izbora u Vukovaru u kojemu je Sabo trebao ispasti velika žrtvica.

Avatar zbozina61
zbozina61
13:01 04.04.2014.

Jadno, kukavički i sramotno, ali ne znam zašto me to ne čudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije