Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbor za ustav

Mostovci napali Reinera: 'Zvali su koga su htjeli, za ostale je linija bila u kvaru'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
02.03.2018.
u 11:41

"Većina je prihvatila da uz mene, Jelkovac i Šimić budu predstavnici predlagatelja", objasnio je Reiner

Predsjednik Odbora za Ustav i poslovnik akademik Željko Reiner (HDZ) danas je, na inzistiranje Mostovih zastupnika, objasnio kako su za izvjestitelje tog radnog tijela u saborskoj raspravi o izmjenama Poslovnika, uz njega "dodani" i zastupnici Marija Jelkovac i Marko Šimić (HDZ).

Reiner je rekao kako je danas sazvao telefonsku sjednicu Odbora i kako su obaviješteni svi članovi Odbora do kojih se moglo doći.

"Većina je prihvatila da uz mene, Jelkovac i Šimić budu predstavnici predlagatelja", objasnio je Reiner.

Sve mi je jasno, vladajući su zvali koga su htjeli, za ostale je linija bila u kvaru, uzvratio je Božo Petrov (Most) nakon što su Mostovi zastupnici više puta ponovili da je isprva za izvjestitelja Odbora bio određen jedino Reiner.

U sabornici smo 26 sati a da nas nitko nije obavijestio o toj promjeni, to se napravilo iza leđa zastupnika, izjavila je Ivana Lesandrić-Ninčević (Most).

1/12

Komentara 15

MA
Marko1337
13:30 02.03.2018.

Sve je očitije da u oporbi nema normalnih, već sve uhljebi kojima je najmanje stalo za dobrobit hrvatskog naroda.

LU
lukivoda
12:15 02.03.2018.

Primite se čiščenja snijega i nekoga posla vi hrpo trovača mozgova poštenih ljudi ili se prijavite u Big brother ako želite reklamu

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
18:00 02.03.2018.

Zadatak i moto mosta su destrukcija, opstrukcija, rusenje proracuna i drzave.. Sabor koriste za osobnu exibiciju , bez kamera im ne bi bio interesantan. Bulj i Grmoja oduzeli su pola radnog vremena sabora zadnje dvije godine umjesto da sabor radi i donosi zakone, Pernar i Maras nisu bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije