Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju

Željko Kerum: Neću se opet kandidirati za gradonačelnika

'02.02.2011., Split - Zeljko Kerum davao izjave nakon jucerasnje emisije u kojoj je gostovao.Tema emisije je bila gradnja na Marjanu, a  Kerum je prosvjede protiv njega prozvao medijskim lincom i bojk
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
05.05.2011.
u 22:00

Zbog moga političkog angažmana načinjeno mi je toliko nepravde, kaže Željko Kerum.

Željko Kerum, splitski gradonačelnik i bogati poduzetnik, u središtu je pozornosti nacionalne javnosti od kada se prije dvije godine pojavio na političkoj sceni.

Na polovici mandata i u povodu Svetog Dujma, splitskog sveca zaštitnika, razgovarali smo o stanju u gradu kojemu je na čelu, o njegovim ambicijama za ulazak u Sabor, gospodarskoj situaciji u zemlji te publicitetu koji mu, tvrdi, smeta.

>>U tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka također pročitajte zašto se više neće kandidirati za gradonačelnika, koji su njegovi dojmovi otkako je aktivno u politici, je li mu žao što je ušao u politiku, koji je njegov recept za uspjeh, zalaže li se za ulazak u EU, što misli o Damiru Polančecu...

Ključne riječi

Komentara 34

OB
-obrisani-
22:10 05.05.2011.

Priprema se za uteć\' u Sabor jer računa da će ući u vlast skupa s HDZ-om i HSP-om. Dogovori su već pali, a ovo je samo nemušto izvlačenje pred svojim biračima kojima nije učinio ništa što je obećao......

PB
predrag borna
14:20 06.05.2011.

Kerum se može još jednom mirno kandidirati i pobjediti.Pun je Split Vlaja,uncuta i redikula koji će podržati ovog egzemplara.

JA
japa
08:31 07.05.2011.

06.05.2011. u 21:57h B Kosa je napisao/la: Zeljko domoljub si zato te neki nevole da si jugovic bolje gi te cijenili _______________________________________________________ Kunoljub ne domoljub....!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije