Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kandidati za gradonačelnika Splita

Željko Kerum na sučeljavanju opsovao Ivicu Puljka: 'Izvana gizda, iznutra p****'

Puljak i Kerum
Foto: Miroslav Lelas/Milan Sabic/PIXSELL
1/3
12.06.2022.
u 14:44

"Sve laži koje izgovarate o meni, popisat ću ih, kad završe izbori ću vas tužiti", zaprijetio je Puljak

Uoči izbora za gradonačelnika, koji Splićane očekuju 26. lipnja, kandidati Ivica Puljak (Centar), Zoran Đogaš (HDZ), Željko Kerum (HGS), Davor Matijević (SDP), Josip Markotić (MOST) i Tamara Visković (Možemo) imali su sučeljavanje na N1. Tijekom rasprave, Kerum je u jednom trenutku opsovao Puljku.

- Govori se o nacionalnoj politici ovdje. Stranku koja je na vlasti u državi prozivati, koristi priliku i blatiti HDZ. Gradsko vijeće je bilo izvrsno, moglo se s njim raditi - govorio je Đogaš, a Puljak je potom dodao kako je "HDZ kriv za probleme u gradu Splitu".

- Mislim da gospođa Visković ima stav koji mi se sviđa - centar i desno, ona je suprotnost Puljku jer Puljak bi išao s crnim đavlom ako ima interesa. Ja podržavam HDZ konstantno i HDZ nije kriv ni za što. Sve je to licemjerno, koliko se ljudi pretvaraju da su pošteni i uljuđeni - izvana gizda, a iznutra p****. Takav je Puljak i njegovo društvo - naveo je tada Kerum. 

Puljak je potom zaprijetio tužbom. - Dobra vijest je da ni ja ne bih s vama koalirao. Sve laži koje izgovarate o meni, popisat ću ih, kad završe izbori ću vas tužiti, a novce koje dobijem vratit ću građanima kojima ste vi dužni, a počet ću s radnicima hotela Marjan - naveo je. 

- Vi nijedan spor nećete dobiti jer će vas ispitivati institucije, davali ste novce bez natječaja. Vi i vaša supruga uzimate gradske i državne novce. Odgovarat ćete DORH-u zašto ste davali gradske novce - odgovorio je Željko Kerum, a potom se uključio i Davor Matijević.

- Žao mi je što moram biti odvjetnik Puljku, ali kad HDZ napada nakon katastrofalnog vođenja grada. Zamjeram druge stvari. Što se tiče podrške SDP-a, SDP neće podržati ni HDZ ni HGS, ali podržavat ćemo opcije koje će poštivati vrijednosti do kojih je nama stalo - naveo je Matijević.

VIDEO Objavljeni detalji novog modela mirovina: Tri su ključne promjene

Ključne riječi

Komentara 5

BI
billynik
15:31 12.06.2022.

To nije psovka nego narodna izreka.

Avatar joshan
joshan
15:30 12.06.2022.

zar nije ultra lijevu stranku nazvat,centrom,licemjerno?

RE
RedTree
15:53 12.06.2022.

Ništa novo, svi isti više manje, samo mlaćanje prazne slame, onda kad se dođe na vlast, sve svoje bližnje uhljebiti. Novog centra za odlaganje otpada nigdje, a Karepovac skoro pun, prometnice i ulice loše stanje, stadion traži hitnu obnovu, život u centru grada van sezone nestao, gospodarstvo slabo itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije