Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija SDP-a

Željko Jovanović: HDZ sigurno čeka moralni i politički stečaj

\'04.01.2011. Rijeka, Konferencija clanova SDP-a saborskih zastupnika iz Rijeke: Slavka LInica, Romane Jerkovic, Zeljka Jovanovica i Luke Denona. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL\'
Goran Kovačić/Pixsell
27.10.2011.
u 13:19

Milanović smatra da ova situacija marginalizira bitne teme i naglašava kako SDP nema tajnih računa.

Željko Jovanović iz SDP-a oglasio se na svom Facebook-profilu na kojem je napisao da nije bilo lako podnositi pritiske zbog tvrdnji o kriminalnom karakteru vrha HDZ-a, koju je, kako kaže, uporno ponavljao, ali da se istina ne može zaustaviti.

– Istraga protiv HDZ-a sad je u rukama pravosuđa, a SDP u svojoj viziji društva bez korupcije policiju i pravosuđe vidi kao potpuno depolitizirane i profesionalizirane, pa tu više nemam što dodati. Kao političar imam pravo reći da HDZ sigurno čeka moralni i politički stečaj te da presuda građana za crnofondovski karakter HDZ-a na skorim izborima može biti samo jedna – čuvati Hrvatsku znači glasovati za Kukuriku koaliciju – dodao je Jovanović.

Na konferenciji za novinare Zoran Milanović, predsjednik SDP-a, nije htio komentirati istragu protiv HDZ-a dodavši da SDP neće likovati zbog situacije u kojoj se vladajuća stranka nalazi.

– Za DORH tajming ne postoji – sažeto je odgovorio Milanović na upit je li trenutak u kojem je pokrenuta istraga stvar politizacije. Pozvao je DORH da stalno radi svoj posao i ne kalkulira bez obzira o kome je riječ te je za poziv premijerke Kosor da se istraže tajni računi SDP-a kazao kako to nije trebala reći jer je taj posao u nadležnosti policije.

Milanović smatra da ova situacija marginalizira bitne teme i naglašava kako SDP nema tajnih računa.

 

 

Komentara 218

OB
-obrisani-
13:44 27.10.2011.

nema tajnih računa...hi,hi...odmah sdp za nobelovu nagradu \'svjetskih čistunava broj 1\'

OB
-obrisani-
14:08 27.10.2011.

rosa..zar hns i hsu nisu \'trgovc\' pogotovo hsu koji će odmah otkantat koaliciju kad mmf smanji mirovine a oni rekli nema smanjivanja

LI
lise64
14:45 27.10.2011.

Jadne nam DRZAVE opet nam CETNICI diktiraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije