Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Jovanović:

5+ program obračun je s nepoćudnim intendantima, ravnateljima, knjigama

Željko Jovanović
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
14.10.2015.
u 18:40

– Program koalicije “Hrvatska raste – nema povratka na staro” program je rada, reda, rasta i sigurnosti za sve građane Hrvatske - kazao je Željko Jovanović.

Na ovim izborima građani biraju dvije slike Hrvatske, Karamarkovu – nacionalističku, konzervativnu, netolerantnu; i drugu, našu sliku Hrvatske koja raste, snažnu, ponosnu otvorenu i svjetski orijentiranu Hrvatsku – kazao je u Rijeci Željko Jovanović, koordinator SDP-a za 8. izbornu jedinicu.

– Program koalicije “Hrvatska raste – nema povratka na staro” program je rada, reda, rasta i sigurnosti za sve građane Hrvatske bez obzira na nacionalnu, regionalnu, vjersku, spolnu ili političku orijentaciju, a Karamarkov 5+ program obračun je s nepoćudnim intendantima, ravnateljima, novinarima, nepoćudnim knjigama i svima koji u Rijeci i Hrvatskoj nisu pravi domoljubi jer nisu HDZ-ovci - rekao je Jovanović. 

>>'Naglim domoljubljem Milanović i SDP pokušavaju prikriti gospodarske rezultate'

>>Milanović: Tamo gdje je žnjora nema preko žnjore

Komentara 133

PA
Pajdo
18:47 14.10.2015.

Bilo bi i vrijeme takovima kao ti zatvorit njusku zauvjek

Avatar johny21
johny21
18:46 14.10.2015.

Evo i dizači tegova imaju štošta za reći!

Avatar BratKrešo
BratKrešo
18:49 14.10.2015.

5+ je daleko izvan tvog intelektualnog dosega jovanoviću..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije