Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obračun preko fejsa

Željko Goršić: Lažima me neće ustrašiti, smijat ću se ja i dalje...

zeljko gorsic
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
24.11.2011.
u 18:25

Goršić je za osuđujuću presudu kao odgovorne prozvao lokalni SDP, sutkinju Sandu Janković i njezina supruga Darija, nekadašnjeg kandidata za karlovačkog gradonačelnika, dok je vlasnika River puba Željka Godača nazvao kriminalcem.

"Samo neka znaju da me ni lažne ni partijske optužbe ne mogu ustrašiti. Smijat ću se i dalje". Dio je to oštrog, ali za mnoge očekivanog komentara koji je, nakon osuđujuće presude u slučaju River pub, na svom profilu na Facebooku objavio Željko Goršić mlađi, sin državnog tajnika Željka Goršića.

Goršić je za osuđujuću presudu kao odgovorne prozvao lokalni SDP, sutkinju Sandu Janković i njezina supruga Darija, nekadašnjeg kandidata za karlovačkog gradonačelnika, dok je vlasnika River puba Željka Godača nazvao kriminalcem.

– Prije tri godine karlovački me kriminalac lažno optužio. Taj lažov i prevarant ima desetke kaznenih i prekršajnih prijava, a kuću u kojoj živi je pronevjerio. Član je SDP-a i tu cijela priča kreće – objasnio je Goršić razloge zbog kojih se smijao na izricanju presude.

O SDP-u i Golom otoku

– Ništa bitno nije se dogodilo tri godine, sve dok se na sud nije vratila sutkinja Janković, inače žena kandidata za gradonačelnika. U tome da nije postao gradonačelnik veliku ulogu odigrala je Mladež HDZ-a i zato su je odlučili uništiti. I uspjeli su. Trebali smo biti suđeni u prostorijama SDP-a na Rakovcu (kvart u Karlovcu, op. a.), no oni znaju samo za Goli otok, pa su mislili da to ne bi bilo primjereno – zaključio je Goršić.

Nakon što je objasnio svoje viđenje presude za divljanje u kafiću, Goršić se tijekom dana nije javljao na telefon, a slučaj nije htio komentirati ni njegov otac. Ostali prozvani ovakvo su obraćanje nazvali – glupim.

– Ta njihova bahatost i glupost prelaze svaku mjeru. Ne znam zašto su se članovi HDZ-a stalno kleli u neovisnost pravosuđa, a sad svaku presudu smatraju političkom. Goršić je na sud došao zbog svog ponašanja u kafiću, a ne zbog političkog djelovanja. Barem se nadam da to što je radio on ne smatra političkim radom – rekao je Josip Benčić, predsjednik karlovačkog SDP-a. U obitelji Janković nisu željeli komentirati Goršićev napad.

– To su obične gluposti jer smo supruga i ja profesionalci i tako radimo – rekao je D. Janković. Željko Godač, prozvani ugostitelj kaže da ništa u životu nije pronevjerio, nikome nije dužan, te da su optužbe na njegov račun izmišljotina.

– Tri godine suđenja trpim njihovo vrijeđanje, prijetnje, a razbijali su mi i auto. Pitam se ima li kraja toj bahatosti i je li mi sve to trebalo, kaže Godač.

Novi rušilački pohod

Na profilu su Goršiću pružili potporu i dojučerašnjih prijatelja iz HDZ-a, primjerice Matija Perković i Ivan Jović. Jedan je od najzanimljivijih komentara “Mije El Nino Turkovića”.

– A, ništa, sad moramo ići u rvr (River pub) sve porazbijat, da si s pravom kriv – najavljuje Turković, dok je Marijan Otujac napisao: Samo deri i je... im majku komunističku.

– Ako neko može pomoći u borbi protiv čiste korupcije i laži na bilo koji način, bilo savjetom ili informacijom, neka mi se javi! Jako je teško boriti se sam protiv sve te nepravde i svih tih korumpiranih novinara koji me žele na križ razapeti – odgovara im Goršić.

Ključne riječi

Komentara 64

NO
Novinar
19:09 24.11.2011.

Ovog malog bi njegova stranka morala staviti pod kontrolu.

DU
Deleted user
21:01 24.11.2011.

je, sad je dečecu sdp kriv kaj se on vješal po lusteru... (i daj makni te šiške, ko mini cinober iz gruntovčana izgledaš).

PA
pavel1001
19:47 24.11.2011.

Baš ima zgodne šiškice ženskica mala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije