Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRODAVAČ SE NE JAVLJA

Želio kupiti traktor od Irca, ostao i bez novca i bez vozila

traktor
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
28.12.2016.
u 09:06

Policijska uprava varaždinska traži počinitelja kaznenog djela

Poljoprivrednik (45) s područja Varaždinske županije uplatio je nekoliko tisuća eura za traktor prodavatelju iz Irske koji mu nakon uplate više ne javlja. Shvativši da je žrtva prijevare, prijavio ju je policiji. Na jednom je internetskom oglasniku krajem studenog naišao na oglas za prodaju traktora.

Putem e-maila stupio je u kontakt s prodavateljem iz Irske i nakon što su dogovorili uvjete kupoprodaje, u dva navrata na inozemni račun uplatio je iznos od nekoliko tisuća eura. Nakon toga više nije mogao stupiti u kontakt s Ircem, a nema ni traktora. Policijska uprava varaždinska traži počinitelja kaznenog djela.

>> Traktor prodala u zamjenu za auto, a na kraju ostala bez oba vozila

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar KalebJosua
KalebJosua
09:42 28.12.2016.

Pa nemrem vjerovat da je Irac pametniji od zagorca?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
02:49 29.12.2016.

haha uopce mi ga nije zao..

DA
dangebandi
09:31 29.12.2016.

Razlog je pohlepa, nasjeo je na nisku cijenu za odličan traktor. Tako i aute nude, bude ih u njuškalu po 6-7000 eura, a realna cijena je 15-20000 ali kao vraćaju se u englesku pa ga daju za siću, hitno. I uvijek ima pohlepnih naivaca koji nasjednu na to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije