Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevarena

Traktor prodala u zamjenu za auto, a na kraju ostala bez oba vozila

traktor
Marijan Sušenj/PIXSELL
27.03.2013.
u 10:03

Žena je 14. listopada 2012. prodala traktor marke "McCormick" kojemu je procijenila vrijednost na 8000 kuna, za što joj je 40-godišnjak obećao isporučiti automobil najkasnije do 23. listopada 2012., no nije to učinio

Tijekom jučerašnjeg dana u Policijsku postaju Pitomača došla je 43-godišnjakinja koja je prijavila policiji da je žrtva počinjene prijevare. Tijekom obavijesnog razgovora žena je policiji rekla da je 14. listopada 2012. prodala traktor marke "McCormick", kojem je procijenila vrijednost na 8000 kuna, za što joj je 40-godišnjak obećao isporučiti automobil najkasnije do 23. listopada 2012.

No, obećano 40-godišnjak još uvijek nije učinio pa ga je prevarena žena odlučila prijaviti. Prema njezinoj izjavi, više puta je pokušala razgovorom potaknuti da se ispuni dogovor koji je imala sa 40-godišnjakom, na što joj je on odgovorio da nema namjeru vratiti novac ni isporučiti automobil koji je obećao. Temeljem prijave policija je izvršila kriminalističku istragu nad 40-godišnjakom te će na temelju utvrđenog nadležnim institucijama dostaviti posebno izvješće.

>> Lažna unuka baku i djeda 'preveslala' za 328.000 eura

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije