Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MONS. ŽELIMIR PULJIĆ
Povratak na članak

'Ne odobravam Praljkov suicid, jer nitko nema pravo oduzeti si život'

"Ali treba uzeti u obzir okolnosti i reći da je to trenutak kad je čovjek razočaran. Vidio je jedino taj izlaz. Ne daj Bože da to nekome bude uzor, motiv ili povod i to treba tako shvatiti. Ne osuđivati, ali ne odobravati", rekao je Puljić.

Komentari 59

LI
Lisnjak
15:32 02.12.2017.

ako ovako nastavi, sudjenja bi mogla zakacit i papu. .. jer toliko se ratova dogadja u svijetu a taj ih nije sprijecio..nije to kao nekad... danas je sudstvo bolje i modernije...mos' samo mislit.

VL
KT
Kolo_Tg
15:36 02.12.2017.

Gospodine ne znam jeste li vi vlasnik svih taxi sluzbi u Hrvatskoj ali znam da su Praljku zivot oduzeli zlotvori. Nacin na koji je on odigrao zadnju epizodu dokaz je časti.

VL
BH
Bunjevac=Hrvat
16:55 02.12.2017.

Sudeći po komentarima svakakvi psihopati si daju za pravo da komentiraju riječi nadbiskupa.Kažu da je i to demokracija.Treba se siliti da se u takvo što povjeruje.

VL
BJ
Bjelovar112
17:48 02.12.2017.

Ovak ja na to gledam kao mali branitelj i kao vjernik . Dragovoljno sam otisao u rat prosao strahote i hajmo reci ubio nekoga u ratu naravno da ja njega nisam on bi zasigurno mene . Nakon niza godina dojdjemm na ispovijed i kazem sveceniku sto me muci a on mi oprosti grijehe uz obrazlozenje da sam ja branio svoju zemlju i svoju kucu . Sve pet ali njemu je to lako rec jer nije makno ko ni politicari na teren nit zna sta smo prozivili . Zato ne moze on niti bilo tko odlucit o mom osobnom zivotu do kad cu ja zivjet u slucaju da se razbolim malo ozbiljnije rijesio bi se muke odmah jedino bi Obitelji u videu ili pismu objasnio zasto sam to napravio ..

VL
BA
barbika1
16:09 02.12.2017.

Ja cu reci samo jedno.Puno je ljudi oduzelo sebi zivote, ali su otpremljeni isto i pokopani dostojanstveno, jednako kao i oni sto su prirodnom smrcu umrli

VL
MI
midea
15:44 02.12.2017.

Puljiću ...... uzmi u ruke kramp i lopatu i ne kakaj previše , boli vas ona stvar za bilo koga !

VL
Avatar Oneill
Oneill
16:17 02.12.2017.

Ah ne i to bi nam uzeli moj život moja odluka nebaljezgajte nepotrebno.

VL
PR
prohujalo
10:04 03.12.2017.

Gospodin nadbiskup uglavnom dobro zbori.Ali kao promatrač koji vjerojatno o mnogim događajima saznaje posredno a ne kao direktni sudionik ima neke predrasude,koje doduše ima i većina Hrvata. Pa nitko,ni međunarodna zajednica niti naši susjedi nisu željeli Hrvatsku državu-većini je bilo svejedno a neki su bili protiv nje.Hrvatsku su željeli Hrvati,i za nju su se izborili borbom u Domovinskom ratru. O prvom predsjedniku Tuđmanu,zbori po propagandističkim klišeima naših medija.Tuđman zasigurno ima velike zasluge za stvaranje Hrvatske ali te zasluge nikako nesmiju biti maska za postupke koje mnogi žele prešutjeti. Od kriminalne privatizacije devedesetih kad je nekolicina po rođačkim vezama došla i upropastila stotine firmi i to onda kad je većina radnika iz tih firmi bila na bojišnici braneći Hrvatsku.Kad su se ti branitelji koji su ostali bez svojih radnih mjesta pobunili Tuđman ih je nazvao prodanim huljama ( u medijima se sugeriralo da se to prodane hulje,odnosi na one koji ne vole Hrvatsku-a što je nonsens jer se uglavnom radilo o braniteljima koji nisu željeli takvu pljačkašku državu). Danas kada mnoge stvari izlaze na vidjelo ,od mnogih visokih dužnosnika HDZ-a može se čuti da Tuđman uopće nije bio demokrat. Mimo medija je često tvrdio da je Sabor samo maska za demokraciju i slobodu za zapadne medije ali odluke se ne donose u Saboru nego na teniskim mečevima sa njegovim teniskim partnerima.Zato nije ni čudo što je Hrvatska još devedesetih krenula nizbrdo i tone sve dublje

VL
DU
Deleted user
17:30 02.12.2017.

mislim..da bi bilo najbolje..vise ne pizditi i pisati o zasto ovo..zasto ono..inace odlutat cemo..kao stoka..sta se vecini vec i dogodilo..da smo na mistu..zivili bi trista i vise godina ali nismo.

VL
Avatar Jana
Jana
16:22 02.12.2017.

Biskup ide po onoj iz Biblije " tko tebe kamenom ti njega kruhom ili ako te ko udari po tvom desnom obrazu, okreni mu i drugi; i onome koji hoće da se parniči s tobom i da ti uzme haljinu,, podaj mu i ogrtač; oče biskupe ja vjerujem u Boga a Bog vidi sve i suditi će svima nama. Za samoubojstvo gospodina Praljka kao i puno naših Hrvatskih branitelja odgovarati će pred Bogom oni koji su ih na to doveli.

VL
AC
achill
18:23 02.12.2017.

Dobro zboriš - pope!

VL
MA
Marko1337
16:15 02.12.2017.

Na žrtvi Praljka treba pokrenuti domovinski poduhvat, Republiku Herceg-Bosnu. To bi bio najveći spomenik i djelo Praljka i svih branitelja za hrvatski narod, sigurnost da Hrvati opsatanu na svojim ognjištima.

VL
CH
chanchir
16:51 02.12.2017.

eto,sad znamo ca Zele misli.je li to stav Vatikana,biskupa ili ti to samo ono onako,

VL
VA
vadis
17:18 02.12.2017.

Nadbiskup Puljic je selektivan prema presudama Haaskog suda. Ako mi odgovara pravedan je, ako neodgovara nepravdan je. Nista bolje i ne ocekujem od klera. Haaskog suda presudu treba prihvatiti, nazalost sestorica osudjenih su ratni zlocinci.

VL
DS
davor.sostaric52
07:54 03.12.2017.

zasto je svemogući Bog dao da ga razapnu?

VL
Avatar Papatest
Papatest
00:19 03.12.2017.

U pravu si velečasni koliko je mogao limozina tebi dati u gidinama koje bi još proživio,ali spoznaja da je zlotvor pomračila mu je um,sotona u njemu koja ga je tjerala da ubija djecu,siluje žene i ubija nenaoružane muškarce pomračila mu je um i nagnala ga na samoubojstvo,naravno za sve je kriva udba i izdajnici

VL
MX
Mister X
00:50 04.12.2017.

'Ne odobravam Praljkov suicid, jer nitko nema pravo oduzeti si život'. Ali zato svim drugima neprijateljima !

VL
DU
Deleted user
19:38 02.12.2017.

Stari moj ako mi prijeti umiranje od raka, dugogodišnja robija, zarobljavanje u ratu i ostale ugodnosti ja se koknem a ti i tvoj bog se slikajte. To je moja odluka i to je hrabrost a ne kukavičluk.

VL
Avatar Zgubider.
Zgubider.
18:14 02.12.2017.

'Ne odobravam Praljkov suicid, jer nitko nema pravo oduzeti si život'___Praljak je bio osebujan čovjek, izgleda i dobričina po dobrim djelima koja sada sve više izlaze na vidjelo. Sigurno ga je pogodila nepravedna presuda, ali oduzeti si život uz spoznaju da bi kroz koji dan/mjesec izašao na slobodu, nakon što je već "odgulio" 2/3 kazne, previše je!

VL
BJ
Bjelovar112
17:03 02.12.2017.

Koje su to gluposti on ce meni diktirati hocu li se roknut ili ne ? stvarno nemaju drugog posla

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.