Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne radi se o zaokretu'
Povratak na članak

Mons. Puljić objašnjava najnovije izjave o Istanbulskoj konvenciji i stajalište Crkve

Interpretativna izjava ne mijenja pravni učinak ratifikacije i ne može zaštititi Hrvatsku od uvođenja rodne ideologije putem Istanbulske konvencije, stoji u Puljićevu priopćenju

Komentari 155

AN
angeomihael
14:03 05.04.2018.

Konstantinopolska konjvencija je jedno veloko sranje kroz gusto granje.Šalim se to je program Crv,najjači trojanac pomoču kojega pokušavaju hakirati naš mozak,i naš svijet kontrolirat u cilju uništenja civilizacije.

VL
DU
Deleted user
14:20 05.04.2018.

Plenkovic ima jednu veliku manu sto cesto ne govori istinu,njemu je prakticki neistina istina.

VL
CR
CROLINDA
14:27 05.04.2018.

i papa je često govorio da je rodna ideologija antiobiteljska kolonizatorska ideologija

VL
TR
trpimirprvi
14:12 05.04.2018.

Vidi se da mediji pokušavaju izvrgnut riječi biskupa i Crkve. Crkva je jasno protiv Ik sa ili bez interpretativne izjave. Točka.

VL
Avatar petrolio
petrolio
14:41 05.04.2018.

ovo je već OK...nevjerojatno kako su mediji i briselac plenki brže bolje iskrivili izjavu crkve prema svojim potrebama! NE potpisu konvencije i izjave koja nema pravnu težinu!!!

VL
Avatar anti_komunist
anti_komunist
14:56 05.04.2018.

anemicni......javi seeeeeeeeeee

VL
RK
Rodneral Križičević Rodnik
14:54 05.04.2018.

Nikakvog zaokreta nema, ali ima medijskoga izokretanja riječi.

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
14:57 05.04.2018.

kmeri i pederi na aparatima :)

VL
Avatar Lovre42
Lovre42
15:02 05.04.2018.

Hoće li netko iz medija odgovarati za ovako besramno izvrtanje činjenica, i laganje naroda?Što rade hrvatske institucije?Fuj.

VL
AV
Avaz
14:02 05.04.2018.

Anemični jado ajde molim te pohvali se opet s novom izjavom ovog tugana od biskupa. Žalosno da žalosnije nemože biti!!!

VL
DD
dobar.d
15:05 05.04.2018.

Znači nije peder Puljić, pederi su oni koji izvrću njegove riječi. Zašto nisam nimalo začuđen?

VL
DU
Deleted user
14:55 05.04.2018.

sta misliti i reci..o hr tkz.medijima ..i juce napisanim lazima..dno dna..jednostavno...izdajnici i petokolonasi..jadnici ..zlo ...treba ih protjerati ognjem i mace..spaliti.

VL
JP
josip.pivar11
15:22 05.04.2018.

Biskupova izjava je izvađena iz konteksta i onda se ovako predstavlja. U Bibliji također piše "nema Boga" uz dodatak "reče luda u svom srcu". Dakle, nemojte 'rezati' izjave po svojoj lošoj volji, manipulaciji.

VL
CR
CROLINDA
14:18 05.04.2018.

R e f e r e n d u m - a ne da nam Kajfa i Herod i Pilat ( HBK, HDZ, EU) raSpinju Istinu i Jasnoću - nema nikakve sumnje da istanbulska konvencija nas uvodi u zlo rodnee ideologije - Crkvo nemoj izdat i prodat Istinu (Isusa) kao Kajfa i još poradi poslušnosti takvoj crkvi čitav narod nagovoriti protiv Istine - ovo nije Jemen nego Hrvatska i premijer i ministri su katolici i barem 80% stanovnika i kod usvajanja zakona je ne samo normalno i pravedno i logično nego je i upravo dužnost da se vodi računa o stavovima uvelike većinskog dijela građanstva ili državljana a to činjenično jesu Hrvati katolici - ne bi zakoni trebali valjda svjetonazorski ugađati iznimkama

VL
Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
14:00 05.04.2018.

Nisam bio siguran da li mons. Puljić na HKR onako benevolentno priča o IK + INTERPRETATIVNA IZJAVA, motiviran plemenitošću i pomalo naivnošću jer, eto, želi ublažiti društvene suprotnosti ili je na neki način, iz nekog, javnosti nepoznatog, razloga morao tako nastupiti na HKR. Sada, poslje ove današnje izjave, čini mi se da je poslje prespavanne noći ipak uvidio da je bio malo naivan i predobronamjeran prema nametanju IK i njenom beskorisnom dodatku!!!!

VL
DU
Deleted user
14:51 05.04.2018.

Iskreno se nadajmo da je mons. Puljić isto kazao i Predsjedniku Vlade, koji je, nadajmo se, shvatio današnju poruku mons. Puljića. Također, čemu uopće i pomisao o nekakvom znanstvenom skupu. Rješenje situacije je jednostavno, demokratsko, pravično i neoportuno: REFERENDUM. Nee vidim razloga zašto isti ne bi raspisala Republika Hrvatska. Tko koga sprečava da se to učini. Eto, da nije bilo referenduma danas bi kao primjer strani kapital upravljao našim autocestama i vjerovatno uz ovako visoke cestarine iste bi bile puno više. Nažalost kada institucije države nemaju snage i morala hrabri pojedinci i građani moraju preuzeti inicijativu. Pokazalo se uspješnim u svakoj prilici.

VL
NE
Neonacionalist
14:51 05.04.2018.

Ako je famozna IK uistinu namjenjena samo zaštiti žena od zlostavljanja i sl. kako se to tumači a u njoj zaista nema skrivene rodne ideologije onda mi nije jasno što će nam ta konvencija promjeniti ili poboljšati glede svoje tobožnjeožnje primarne namjene tj. zaštite žena što se već dosad nije moglo ili se u budućnosti ne može našim zakonom i njihovom kvalitetnom provedbom zapravo svi oni saborski zastupnici ti naši vrli političari koji zagovaraju ratifikaciju te konvencije zapravo priznaju da su oni nesposobni rješiti taj problem nego nam treba nekakvo strano nadustavno nadzorno tijelo koje će nadzirati provedbu i tko zna što sve zapravo pod tom krinkom promovirati i uvoditi u obrazovni sustav, itd. Dakle , političari su sada i javno priznali da su nesposobni što je ionako već poznato i dobro vidljivo , također su nam ujedno i sasvim nepotrebni .

VL
Avatar MK
MK
15:23 05.04.2018.

Biskup je jasno izjavio "ako" - samo Darko Pavicic opet izvrce (a izgleda tesko se oduprijeti medijskom-Bozanstvu Kresimiru Macanu)... Biskupov "ako" ima tezinu - za razliku Plenkoviceve "izjave"!

VL
CR
CROLINDA
14:35 05.04.2018.

crkvo ne daj medijima da obmanjuju ljude - recite jasnije je li dakle sada opet ili nije stav crkve da ministri političari vjernici nisu učinili čak ni grijeh a kamoli javnu sablazan glasujući za IK odnosno za rodnu ideologiju kojaoja je naravno sporna u odnosu na Božji nauk i nauk crkve

VL
CR
CROLINDA
14:22 05.04.2018.

Hvaljen Isus i Marija - Bog je objektivni sudac savjesti niste vi sami - što je čovjek u većoj zabludi to mu njemu samome savjest izgleda čistiija - samo rekneš kao naši ministri moja je savjest čista - i to i to je to - sve pet - jer ako ko tko je u zabludi - pa kako bi kao takav mogao objektivno postaviti dijagnozu savjesti - e moj Kuščeviću - e moji ministri - e moja crkvo - ponavlja se doba razapinjanja Istine i Jasnoće -vjernici ne radite po svojoj volji nego po Božjoj pa tako i savjest propitkujte objektivno u odnosu na Božju volju i Istinu a ne u odnosu na svoju vlastitu - crkvo nemoj samo zato da ne bi izgubila loše vjernike proglašavati da grijeh nije grijeh - to je kao da kažeš - zadržat ćemo nevjerodostojne vjernike u crkvi (napunit ćemo pakao nevjerodostojnim vjernicima) samo da nam crkve ne ostanu prazne tek s nekolicinom ustrajnih vjerodostojnih - crkvo moja ne zbunjuj i ne plaši vjerno stado svoje - je li važnije zadržati u crkvi vjerne ili one nevjerne koji lažu da su vjerodostojni a djela ih izdaju da nisu

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.