Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Letica

'Želim vjerovati – dok sudski proces ne pokaže suprotno – da je zagrebački gradonačelnik nevin'

Milan Bandić,tuga
Foto: Marko Prpić/Pixsell
20.10.2014.
u 20:45

Među onima koji su na društvenim mrežama komentirali uhićenje Milana Bandića je i Slaven Letica

Među onima koji su na društvenim mrežama komentirali uhićenje Milana Bandića je i Slaven Letica. Njegov komentar prenosimo u cijelosti:

Ima nečeg zastrašujućeg, neljudskog i okrutnog u trijumfalizmu koji je preplavio duše i srca današnjih POLITIČKIH protivnika Milana Bandića, a njegovih dojučerašnjih partijskih drugova, "prijatelja", političkih šegrta i štićenika ili barem političkih kolega. Oglasili su se dr. Josip Kregar, Željko Jovanović, Dragutin Lesar, Gordan Maras, Mirela Holy, Davor Bernardić ... Svi su nekako sretni i zadovoljni. Nikoga ne brine činjenica da je zagrebački gradonačelnik uhićen dva mjeseca uoči predsjedničkih izbora i nakon što se nije želio sastati s predsjednikom Josipovićem koji mu je slao "ljubavne" sms poruke u tom smislu. Nitko ne polazi od načela-pretpostavke o nevinosti (dok mu sud ne dokaže suprotno!). Nikoga ne brine to što su masovna uhićenja dio strategije USKOK-a da nađe neku "najslabiju kariku" koja će vlastitu slobodu platiti prebacivanjem sve krivice i zločinstva na drugoga, ovog puta na Bandića. Jedini koji je zasad javno stao u obranu NAČELA o pretpostavci o nevinosti i koji je ukazao na moguću pozadinu cijelog slučaja je politički sužanj Ivan Zvonimir Čičak: "Cilj je da se skrene pozornost sa suđenja Perkoviću i kompromitirajućeg ponašanja Vlade, Predsjednika i DORH-a oko tog suđenja, te s predsjedničkih izbora kako ljudi ne bi pratili što se govori u kampanji, a ne vidim da se išta govori. Ne treba žuriti s osudama Bandića već pustiti da stvari idu svojih tijekom i da započne sudski proces.Ne želim se ponašati kao Josip Kregar i Mirela Holy koji su ga unaprijed osudili. Nemojte podcjenjivati Milana Bandića kao osobu, on ima veliku potporu naroda, to neće lako proći." Iako to ovog časa nije probitačno, osobno želim vjerovati – dok sudski proces ne pokaže suprotno – da je zagrebački gradonačelnik nevin.

>> USKOK ispitao Milana Bandića! Poriče sve što mu se stavlja na teret

>> Uhićeni Milan Bandić, Slobodan Ljubičić i Petar Pripuz. Noć proveli u pritvoru

Ključne riječi

Komentara 16

MI
mirtebi
22:45 20.10.2014.

E Bandicu tako prolaze oni kiji okrenu ledja partiji i udbaskoj mafiji. Oni koji u zastiti svojih zlocinaca su spremni na sve pa i promjenu ustava na opcu stetu i zaprepascenje cijele demokratske javnosti

DU
Deleted user
22:26 20.10.2014.

Čovjeka osobno nepoznam, ali po komentarima plebsa, pljunuti Roobin Hood. A kompa mu Ljubičić, Little John. "On je uzimao bogatima i davao, sebi."

DU
Deleted user
22:33 20.10.2014.

Kad Letica postane predsjednik postavit će Bandića za ministra unutarnjih poslova, pa će nahebat svi koji su protiv Letice i Bandića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije