Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U EUROPI
Povratak na članak

Pentagon: Ukrajina je na putu da postigne nekoliko ključnih ciljeva na bojnom polju

Ukrajinski ministar vanjskih poslova Dmitro Kuleba rekao je u nedjelju da ga je Grossi u telefonskom razgovoru uvjerio da IAEA "neće štedjeti napore kako bi osigurala oslobađanje direktora nuklearke Zaporižja kojeg je otela Rusija"

Komentari 16

RO
romobil
18:24 03.10.2022.

Neće Rusi da glave gube i ne pružaju otpor.

VL
Avatar Behemot
Behemot
23:51 04.10.2022.

Od 13 novih članica NATO-a iz srednje i istočne Evrope, 4 nisu potpisale ovaj podanički zahtjev: Živjele Bugarska, Hrvatska, Madžarska i Slovenija! ;)

VL
Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
11:09 04.10.2022.

Pentagon: Ukrajina je uz stravične žrtve na putu da postigne nekoliko ključnih ciljeva na bojnom polju i povrati dva ili tri posto izgubljene teritorije.

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
18:20 03.10.2022.

Rusi minirali svoje plinovode na koje su potrosili milijarde eura, koji im donose milijarde eura... kako bi njihovi neprijatelji mogli prodavati svoj LNG po visestruko skupljoj cijeni! Logicno, tko to moze osporiti?! Cak ni eksplicitna najava americke mumije u veljaci ove godine nije dovoljan dokaz... citiram: "Ako Rusija izvrsi invaziju... onda vise nece biti Sjevernog toka 2. Mi cemo tome stati na kraj", rekla je mumija dodavsi: "Obecajem vam, moci cemo to uciniti". Cak ni eksplicitna zahvalnica clana Europskog parlamenta i bivseg poljskog ministra vanjskih poslova Radoslawa Sikorskog na Twitteru: "Hvala, SAD", zajedno sa slikom ogromnog izlijevanja plina na Baltickom moru, nije dovoljan dokaz! I sad ti vazali kao nesto istrazuju ovaj teroristicki napad! To su price za ovce glinenog mozga.

VL
HR
Hrvoje5
20:01 03.10.2022.

Samo 3 sata nakon veeelikog ukrajinskog proboja na jugu, rezultat je sljedeći: upad u tzv vatreni džep, propast, unistena skoro dva bataljuna i mnogo oklopnjaka. :) Predugo ih Rusi dolje čekaju i poznaju da ih ne bi čekali.

VL
DC
DC
18:32 03.10.2022.

Dok Ukrajinci ‘brzo napreduju’ na juznom ratistu nema nikakvih pomaka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.