Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DENIS IVOŠEVIĆ, DIREKTOR TURISTIČKE ZAJEDNICE ISTRE
Povratak na članak

'Zelena putovnica na našoj granici bolji je potez od bilo koje kampanje'

Lanjska godina nam je pokazala da kad smo bili najbolji, vrlo lako možemo sve porušiti s nekoliko krivih odluka i nekoliko dana nediscipline, govori Ivošević

Komentari 2

DU
Deleted user
20:24 10.04.2021.

Lokdown je gruba metoda kojom se političari služe da bi umirili medijsku paniku i prikazali sebe kao spasitelje. Ni godinu dana nakon izbijanja pandemije u svijetu još uvijek nema čvrstih dokaza da zaključavanje opće populacije i zabrane rada imaju značajan utjecaj na širenje ili suzbijanje virusa, ali političari diljem svijeta i dalje rado posežu za tom mjerom.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
11:48 11.04.2021.

Zaista je interesantno gdje se sakupljaju ovakve informacije o turistima,ja ima obitelj u Porecu i Medulinu,a oni kazu da ni jedan turist ni je dosao u ta dva turisticka grada od strani turista,osim naravno domaci ljudi koji zive u Njemackoj,Irskoj,Austriji.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.