Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob interesa
Povratak na članak

Zelena lista prijavila Ramljaka: 'Upravlja Agrokorom bez kontrole'

Zelena lista također traži pokretanje izmjene Zakona o sprečavanju sukoba interesa "kako bi se institut izvanrednog povjerenika istaknuo među nabrojenim dužnosnicima koji moraju podnositi imovinsku karticu i poštivati sve odredbe navedenog zakona"

Komentari 2

Avatar indigo25
indigo25
12:35 07.02.2018.

U mom selu ima jedna narodna poslovica "Ko s đavlom tikve sadi u glavu mu se razbijaju". Pametnom dosta.

VL
Avatar superhik74
superhik74
17:57 07.02.2018.

Ma pustite covjeka, radi iz ideala, za sicu od samo 250 tisuca kuna tjedno sto je samo oko 44 tisuce dolara tjedno, ili ti ga samo oko dva miljuna i tristo tisuca dolara godisnje, Ako tako nastavi mogao bi dostici placu blagajnice u Konzumu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.